; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

120201960_688114921808577_6408486949871744706_n

Prezentatorul TV Virgil Ianțu a fost diagnosticat cu Covid-19

05 October 2020

Virgil Ianțu a fost diagnosticat cu Covid-19. Deși a respectat măsurile de protecție, prezentatorul emisiunii „Câştigă România! de pe TVR, s-a infectat cu noul coronavirus.

Anunțul că Virgil Ianțu a fost diagnosticat cu Covid-19 a fost făcut de prezentatorul TV, mărturisind acest lucru pe rețelele de socializare. Acesta a declarat că are o formă ușoară și îi îndeamnă pe toți să nu lase garda jos.

 „Această poză e făcută astăzi și poate vă surprinde. Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid. Din fericire am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulțumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toți. A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând masca și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!', a scris Virgil Ianțu.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Aceasta poze e facuta astazi si poate va surprinde. Da, desi am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de igiena, am contactat Covid. Din fericire am o forma usoara si voi trece peste asta cu bine. Vreau sa le multumesc celor de la Spitalul Monza si acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care il fac in fiecare zi pentru noi toti. A fost o experienta care m-a facut sa ii apreciez si mai mult pe cei care in fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar sa nu lasati garda jos si sa va protejați cat puteti, purtand masca si exagerand cu igiena. Asta pentru voi si pentru cei dragi voua. Va doresc sanatate, iar mie imi doresc negativare rapida! @spitalulmonza @luca.militello.7701

A post shared by Virgil Iantu (@virgiliantuofficial) on

Telespectatorii TVR – fani ai lui Virgil Ianțu și ai emisiunii „Câştigă România!'- se pot bucura în continuare de emisiunea mult îndrăgită. Programul a fost înregistrat integral și toate cele 59 de espisoade vor fi difuzate pe TVR 2 conform programării.

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii „Câştigă România!' este transmis pe TVR 2, de luni până joi, de la ora 20.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare