; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prezentatoarea Prima TV Diana Bart a devenit mamă. Primele declarații ale vedetei

Prezentatoarea Prima TV Diana Bart a devenit mamă. Primele declarații ale vedetei

23 May 2017

Diana Bart (35 de ani), co-prezentatoarea emisiunii „Focus Magazin' de la Prima TV, a născut, pe 20 mai, o fetiță pe care o va boteza Maira. Vedeta a născut după un travaliu de 13 ore, la o clinică privată din București, iar bebeluşul a cântărit la naştere 3,600 kg.

„S-a născut sâmbătă seara, cred că a vrut să se nască pe aceeași dată cu mami, într-o zi de 20. Totul a decurs bine și am insistat mult să am o naștere naturală dar n-am exclus până la urmă cezariana, în cazul în care se întâmplă ceva. Și după 13 ore de travaliu, cea mică nu era bine poziționată cu capul și, din păcate, am ajuns la operație. Mă bucur că este bine și că până la urmă am făcut operația, ca să nu se întâmple altceva. Sunt foarte bucuroasă și nu am cuvinte să descriu ce minunat e!', a povestit ea.

Diana şi tatăl fetiţei ei, Mihai Dumitrescu, s-au căsătorit civil în luna martie, evenimentul fiind unul restrâns. Ne-am dorit să fie lângă noi persoanele din familie pentru că avem de gând să facem o nuntă și botez cu peste 300 de invitați. Atunci vor fi alături de noi toată familia, prieteni dragi și colegi', a declarat Diana la vremea aceea.    

Vedeta intenţionează să se întoarcă repede la cârma emisiunii de la Prima TV, alături de colegul ei, Alexandru. „După cele 45 de zile pe care trebuie să le stăm acasă', a precizat ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare