Homepage  / Televiziune

Rubrica Meteo de la Prima TV are două noi prezentatoare. Cine sunt Alexandra Băluțescu și Elena Andrei

Rubrica Meteo de la Prima TV are două noi prezentatoare. Cine sunt Alexandra Băluțescu și Elena Andrei
2

de Redactia Tvmania,

Luna august vine cu fețe noi pe post la Prima TV. Televiziunea care face parte din portofoliul Grupului Clever are două noi prezentatoare ale rubricii Meteo: Alexandra Băluțescu și Elena Andrei.

Rubrica Meteo de la Prima TV are două noi prezentatoare

Cele două prezintă, prin rotație, în cadrul FOCUS, informațiile legate de starea vremii. „Am căutat mereu să ofer o imagine clară și veridică asupra evenimentelor. Alegerea de a deveni prezentatoare meteo a venit firesc, iar această profesie mă împlinește. Familia Prima TV este minunată și sunt mândră să fac parte din ea, contribuind la informarea și bună dispoziție a telespectatorilor”, spune Alexandra Băluțescu.

alexandra băluțescu (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 2

Originară din Târgu Jiu, ea a urmat liceul de Matematică-Informatică și a absolvit Facultatea de Biologie. A început cariera în jurnalism ca reporter iar curiozitatea și ambiția au împins-o să exploreze în profunzime fiecare poveste. Elena Andrei a știut dintotdeauna că vrea să lucreze în televiziune.

Cine este Elena Andrei

În 2023 a intrat în echipa Clever Media unde a fost, rând pe rând, redactor și reporter. Nu a putut să rateze oportunitatea care i s-a oferit, astfel că, din august, Elena prezintă Focus Meteo.

„Sunt mai mult decât recunoscătoare pentru tot ce sunt și tot ce mi-a oferit viața până acum. Nu există zi în care să nu-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot. Colegii m-au primit cu brațele deschise iabia aștept să-i fac mândri de șansa pe care am primit-o”, a declarat aceasta.

Sursă foto: Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton