Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Harra, previziuni despre relația dintre Smiley și Gina Pistol: „Trebuie să aibă loc”

Carmen Harra, previziuni despre relația dintre Smiley și Gina Pistol: „Trebuie să aibă loc”
16

de Redactia Tvmania,

Gina Pistol și Smiley au o relație frumoasă și viața lor a devenit mai împlinită de când pe lume a sosit fiica lor. Iată ce previziuni are Carmen Harra despre povestea de iubire dintre cei doi!

Ce spune Carmen Harra despre viitorul relației dintre Smiley și Gina Pistol

Carmen Harra afirmă că căsătoria dintre Smiley și Gina Pistol va fi una pe termen lung, motiv pentru care cei doi ar trebui să ignore opiniile și criticile celor din jur. Cu toate acestea, relația dintre cei doi nu va fi lipsită de obstacole.

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună. Sunt perfecți unul pentru altul”, a declarat Carmen Harra.

gina-pistolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Carmen Harra remarca în trecut că artistul și prezentatoarea TV formează o pereche perfectă, și deși el era reticent în privința căsătoriei, Gina Pistol, o blondă pasională, a reușit să îl convingă să spună „Da”, ceea ce s-a și întâmplat.

„Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, declara Carmen, conform Impact.

Smiley are doar cuvinte de laudă la adresa soției sale, Gina Pistol și a dezvăluit că nu este deranjat dacă aceasta îl însoțește în oraș atunci când se întâlnește cu băieții.

„Mie îmi place să ies cu Gina, chiar și atunci când ies cu băieții. Gina e un om cu care îți place să petreci timp, pentru că e amuzantă, e caldă, e generoasă, sinceră. E un om de la care te încarci tot timpul. Avem o chimie amândoi. Ne înțelegem extrem de bine, chiar și atunci când nu ne înțelegem”, a declarat Smiley, conform Libertatea.

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu trei ani

Vedeta, care a devenit mamă în urmă cu aproape trei ani, reușește să surprindă cele mai adorabile momente cu Josephine. De când s-a născut, atât Gina, cât și Smiley au hotărât să nu facă publică fața fetiței lor, astfel încât toate postările cu ea sunt realizate cu mare grijă. 

Smiley și Gina Pistol au hotărât să nu posteze poze cu chipul fiicei lor, Josephine, pe platformele de socializare. Smiley a explicat că această decizie le aparține în totalitate, considerând că micuța este prea tânără pentru a fi expusă mediului online. În plus, Josephine este încă foarte mică, iar Gina Pistol nu dorește să o supună unei presiuni în plus, mai ales când știe că energia pe care o transmit unii oameni nu este întotdeauna benefică.

Sursă foto: Insatgram Gina Pistol

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton