; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Richard Gere și Julia Roberts

„Pretty Woman”: „Frumușica” interpretată de Julia Roberts ar fi trebuit să moară în finalul filmului

08 March 2017

În timpul unei conferințe de presă la New York, producătorul și fostul președinte al studiourilor Disney, Jeffrey Katzenberg, a povestit cum ar fi trebuit inițial să arate finalul lungmetrajului „Frumușica' / „Pretty Woman' (1990), un final care nu are nicio legătură cu ce-am văzut noi în film.

Acum doi ani, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la premiera filmului, echipa „Pretty Woman' a revenit asupra genezei proiectului care a ajuns să nu mai aibă nicio legătură cu ce a ieșit pe ecrane.

 Vezi galeria foto >

„Pretty Woman' ar fi trebuit să se numească „3000'

Am aflat atunci că pelicula trebuia să se numească „3000' (atât era adică tariful cerut de eroină pentru serviciile oferite) și trebuia să fie o dramă centrată pe universul prostituției și al drogurilor. În locul finalului fericit pe care-l știm, ne așteptau următoarele:

„Personajul lui Richard Gere mă dădea afară din mașina lui aruncându-mi banii în față, apoi demarează pe genericul filmului', a povestit atunci Julia Roberts la „Today Show', de la NBC.

La respectiva conferință de presă ținută la New York în martie 2015, producătorul Jeffrey Katzenberg a dat și alte detalii sordide despre filmul care ar fi trebuit să se termine – Doamne fereşte! – cu moartea simpaticei prostituate Vivian, personajul Juliei Roberts, în urma unei supradoze!

Din fericire, din toată această poveste iniţială s-a ales praful după ce proiectul a ajuns pe mâinile regizorului Garry Marshall și în curtea studiourilor Disney. Instinctul primului a transformat totul în filmul pe care-l îndrăgim cu toții, fără urmă de droguri sau tragedie.

„Nu vă pot spune cât timp a durat toată această dezbatere', a povestit Katzenberg.

În această seară, puteți revedea la Antena 1 celebrul film „Pretty Woman' / „Frumuşica' (1990), cu Julia Roberts și Richard Gere în rolurile principale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare