; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CC1K6484

Preselecţiile pentru un nou sezon “MasterChef” au luat sfârşit

28 January 2014

Anul acesta, caravana MasterChef' a ajuns în Cluj, Iasi şi Bucuresti şi a strâns laolaltă mii de români pasionaţi de bucătărie, dornici să ajungă în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro şi pentru trofeu. Ultima etapă a preselecţiilor a avut loc în weekend, în Capitală.

La preselecţii au venit oameni de toate vârstele şi de profesii diferite. Ei au mizat fie pe deserturi sofisticate, fie au apelat la combinaţii surprinzătoare sau feluri exotice.

[Not a valid template]

O parte dintre foştii concurenţi “MasterChef” au venit şi ei la preselecţii. Nini, concurent în sezonul al doilea, a fost prezent pentru a-şi susţine o bună prietenă, aspirantă şi ea la un loc în show-ul de la Pro TV, dar şi pentru a le da sfaturi celorlalţi candidaţi.

La rândul lor, Alex Cirtu (“Teacher”) şi Petru Buiuca (primul MasterChef al României) au venit la preselecţiile din capitală şi au retrăit emoţiile primei etape a concursului.

MasterChef îţi schimbă viaţa”, a recunoscut Petru. “E primul lucru pe care îl spun și îl simt! Înainte eram un fan al mâncării, acum îmi fac o carieră, superbă, în acest domeniu. Este locul și experiență care mută munții din loc. Și nu numai pentru mine, că sunt câștigătorul primei ediții, ci pentru toți cei care am călcat pe aici. Le-am spus tuturor celor care au venit la preselecții să aibă inimă deschisă și să mizeze pe pasiunea pentru gătit. Asta spun totdeauna: oricât de actor ești, mâncarea nu minte”, a mai spus acesta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare