; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefilacutite S6 (3)

Preparat șoc pentru jurații „Chefi la cuțite”: „Ar trebui să primim spor de periculozitate!”

24 October 2018

Un nou sezon 'Chefi la cuțite', ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1, este sinonim cu o nouă aventură culinară, atât pentru cei își încearcă norocul la bancul de lucru, cât și pentru cei de la masa de jurizare.

Zeci de preparate diferite vor fi așezate pe celebra bandă, cu speranța de a le încânta papilele gustative celor trei chefi. Dacă o parte dintre acestea vor primi fără doar și poate un vot de încredere din partea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, câteva farfurii mai puțin savuroase sau aspectuoase vor face excepția, dar și deliciul celor din fața micilor ecrane.

Până și în sezonul cu numărul șase, anumiți concurenți încă vor găsi resursele necesare pentru  a-i face pe maeștrii bucătăriei să se ridice, la propriu, de la masa de jurizare. Din clasamentul celor mai șocante farfurii pe care le vor primi cei trei de data aceasta fac parte încercările noi în materie de arome și gusturi, dar și preparate ce depășesc limita unei rețete 'exotice'.

'Am avut norocul' să primim o farfurie șocantă, pe care nici măcar nu am putut să o gust.', mărturisește Cătălin Scărlătescu, în vreme ce colegul său, Florin Dumitrescu va rămâne fără cuvinte în fața unui preparat ce are la bază doar colorant alimentar. La rândul său, Sorin Bontea recunoaște că meseria de jurat la 'Chefi la cuțite' este una frumoasă, dar deloc ușoară: 'În fiecare sezon avem la degustat în jur de 150-200 de farfurii, în perioada jurizărilor pe nevăzute. Dacă uneori este o reală plăcere să descoperi oameni talentați, care îți demonstrează că merită să fie în acest show, alteori am impresia că noi trei ar trebui să primi un spor de periculozitate.', glumește acesta.

Cel de-al șaselea sezon 'Chefi la cuțite' are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare