; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania

Cât este marele premiu la ”Survivor România 2021”

11 February 2021

Câştigătorul 'Survivor România 2021', sezonul 2, va pleca acasă cu o sumă de bani frumoasă. În cursă au intrat 12 Faimoși și 12 Războinici gata să demonstreze că merită să ajungă în marea finală a show-ului, dar numai unul dintre ei va primi în cont marele premiu în valoare de 250.000 de lei. 

Prima ediție a reality show-ului de la Kanal D cu un premiu cu aceeași valoare, 250.000 de lei, a fost câștigată de Elena Ionescu. Sportiva redutabila pe trasee, a luptat cu îndârjire, dovedind pana in ultimul moment ca merita sa fie câștigătoarea celei mai spectaculoase competiții televizate din Romania.

Ma plec in fata publicului care m-a susținut. (…) Am luptat ca o leoaica pentru copilul meu’, declara Elena Ionescu la momentul respectiv, printre lacrimi de bucurie,  ținând trofeul strâns in brațe.
De data aceasta, deși mai este cale lungă până la marea finală, concurenții știu că banii pe care îi pot obține în urma competiției nu sunt de lepădat, astfel încât și Războinicii,  și Faimoșii dau tot ce pot pe traseu, pentru a rămâne în competiție. 

Survivor Romania 2021 este difuzat de patru ori pe săptămâna, de joi pana duminica, de la ora 20:00, pe Kanal D România.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare