; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oscar 2017

Premiile Oscar 2017, în exclusivitate la Digi 24 şi Digi Film. Cum poți vedea Gala fără traducere în română

24 February 2017

Cea de-a 89-a ediție a Galei Premiilor Oscar este transmisă în direct de la Los Angeles duminica aceasta, pe 26 februarie, şi poate fi vizionată şi fără traducere în limba română la Digi 24 şi Digi Film. Găsiți mai jos toți pașii pe care trebuie să îi faceți dacă vreți să urmăriți evenimentul direct în limba engleză.

Sosirea vedetelor pe covorul roşu din faţa renumitului Dolby Theatre din Hollywood, interviurile, ţinutele şi Gala Oscar prezentată de Jimmy Kimmel se văd în noaptea de duminică spre luni (26 spre 27 februarie), la Digi 24 şi Digi Film, de la ora 02:00 şi până în jurul orei 06:30.

Cum poate fi urmărită Gala premiilor Oscar fără traducere în limba română

Pentru această opţiune trebuie urmaţi paşii de mai jos:

  • Comutaţi televizorul pe canalul Digi 24 sau Digi Film.
  • Selectaţi pista audio dorită din butonul „Audio' de pe telecomandă sau navigând în meniul televizorului, dacă această funcţie nu este disponibilă direct pe telecomandă.
  • Alegeţi varianta „Engleză' şi veţi putea urmări Gala premiilor Oscar fără traducere simultană în limba română.

Opţiunea de selectare a unei piste audio din mai multe piste disponibile este valabilă pentru transmisia digitală prin cablu şi satelit. Această opţiune nu este valabilă pentru transmisia analogică prin cablu.

Versiunea editată a Premiilor Oscar, la Digi Film

Digi Film va difuza versiunea editată a Premiilor Oscar în reluare, luni, 27 februarie, de la ora 22:00 și de la 23:30, poate fi urmărită la Digi24.

Oana Zamfir şi invitaţii ei – criticul de film Manuela Cernat și regizorul Laurențiu Damian, președintele Uniunii Cineaștilor din România – vor comenta predicţiile, momentele de vârf ale anului cinematografic şi cele mai importante secvenţe ale serii, începând cu ora 01:00 pe Digi 24 şi 01:30 pe Digi Film. De altfel, postul de televiziune va difuza, în jurnalele de ştiri, o serie de materiale dedicate ediţiei din acest an a premiilor Oscar.

Oscarurile – premiile Academiei Americane de Film – se decernează încă din 1929 şi sunt televizate din 1953 încoace. Peste 200 de ţări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplăteşte cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.

Membrii Academiei Americane de Film (peste 6000 de profesionişti ai filmului) îşi votează preferaţii cu peste două luni înainte, în mod normal fiecare membru votând filmele din categoria sa de specializare. Procesul este secret, aşa cum secrete sunt şi rezultatele până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Dolby Theater din Los Angeles.

 

Te-ar putea interesa și: Digi Film va transmite în direct ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2017

Jimmy Kimmel va fi gazda Premiilor Oscar 2017

FOTO. Jackie Chan a primit un Oscar onorific

Chris Rock va primi 40 de milioane de dolari pentru două show-uri!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare