; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Premiile Emmy, în direct la HBO

14 July 2010

PacificHBO România va difuza şi în acest an Gala Premiilor Emmy, ediţia a 62-a, în direct şi în exclusivitate, în limba originală, nedublată.

Ceremonia va putea fi urmărită în direct pe 30 august, de la ora 03.00, iar pe 31 august de la ora 20.00, va fi diufuzată versiunea editată şi subtitrată.

Nominalizările la Premiile Emmy, ediţia a 62-a, au fost anunţate săptămâna trecută, joi, 8 iulie.

În acest an, HBO se află din nou în fruntea clasamentului general al nominalizărilor, având un total de 101 de nominalizări.

Miniseria de război „Pacific', produsă şi difuzată de HBO, a obţinut cele mai multe nominalizări, 24 (inclusive pentru cea mai bună miniserie, cea mai bună regie pentru o miniserie sau film TV, cele mai bune costume pentru o miniserie sau film TV, cea mai bună muzică pentru o miniserie sau film TV, etc.).

Printre serialele care au primit nominalizări se numără producţiile originale HBO „True Blood', „Big Love' („Dragoste mare'), „Hung' („Bine dotat') şi „Curb Your Enthusiasm' („Larry David, inamicul public nr.1'), seriale pe care şi publicul din România le poate urmări la HBO.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare