; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Premiile Emmy 2013

Premiile Emmy: covorul roșu se vede la E!, ceremonia de decernare, la HBO

20 September 2013

Premiile Emmy 2013În seara zilei de duminică, 22 septembrie 2013, la Los Angeles va avea loc gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy, în care sunt premiate cele mai bune producții și cei mai talentați artiști ai micului ecran din acest an. Este cea de a 65-a ediție a Primetime Emmy Awards, iar E! va fi prezent la locul de desfășurare a ceremoniei, Teatrul Nokia din Los Angeles, pentru a nu pierde niciun detaliu al sosirii invitaților pe covorul roșu.

Emisiunea În direct de pe covorul roșu (Live From the red Carpet) revine la E!, în noaptea de duminică 22, spre luni, 23 septembrie, începând cu ora 1:00 (ora României).

Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic vor găzdui emisiunea, alături de Ross Mathews şi Kelly Osbourne, prezenţi în Skybox-ul E!, aducând telespectatorilor toate detaliile sosirii invitaților pe covorul roșu al Premiilor.

După interviurile cu prezentatorii E!, vedetele se vor îndrepta spre Glam Cam 360, celebra cameră de filmat care le va surprinde întreaga ţinută. Camera modernă filmează fiecare ţinută într-o rotaţie completă, de 360 de grade. În plus, revine şi Mani-Cam (o cameră care filmează de aproape manichiura celebrităţilor de pe covorul roşu). Mani-Cam se adaugă cunoscutelor camere de filmat marca E!: Glam Cam, Stiletto Cam, Fashion Cam şi Limo Cam.

Printre nominalizații la Premiile Emmy Primetime de anul acesta, se numără și actrița Kerry Washington (pentru rolul Oliviei Pope, din serialul Scandal, difuzat de Universal Channel), care candidează pentru titlul de Cea mai bună actriță într-un rol principal, într-un serial dramatic. Christine Baranski (Diane Lockhart din Soția perfectă, difuzat de Diva Universal) este nominalizată la categoria Cea mai bună actriță într-un rol secundar, într-un serial dramatic, iar actorii Dan Bucatinsky (James Novack din Scandal) și Nathan Lane (Clarke Hayden din Soția perfectă) candidează la categoria Actor invitat special într-un serial.

Ceremonia de decernare a Premiilor Emmy,în direct, la HBO

HBO va transmite în direct şi în exclusivitate, în dimineaţa zilei de luni, 23 septembrie 2013, de la ora 03:00, gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy.

Pentru a recunoaşte meritele industriei televizate, Premiile Emmy acordă cele mai înalte distincţii pentru televiziunea americană în cadrul secţiunilor de primetime şi late night, cu trofee decernate pentru 27 de categorii, inclusiv pentru cele de merit excepţional.

Nominalizările au fost anunţate pe 19 iulie 2013.

Pentru al 13-lea an consecutiv, HBO a primit 108 nominalizări la Gala Premiilor Emmy, mai multe decât oricare altă reţea de televiziune. Urzeala tronurilor conduce lista  producţiilor HBO cu 16 nominalizări, urmat de Behind the Candelabra cu 15 nominalizări, Phil Spector cu 11 şi Imperiul din Atlantic City cu 10 nominalizări.

HBO va difuza și varianta editată a ceremoniei

Miercuri, 25 septembrie, de la ora 20:00, HBO va difuza varianta editată şi subtitrată a ceremoniei. Începând cu 30 septembrie, gala de decernare a Premiilor Emmy va fi disponibilă şi pe HBO GO.

Citește și:

Cine sunt favoriţii la Premiile Emmy

E anul „Urzelii tronurilor' la Premiile Emmy?

Emilia Clarke se bucură de nominalizarea la Emmy în limba Dothraki

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare