Homepage  / Televiziune

Premiile Emmy 2024. Cine transmite cele mai importante momente de pe covorul roșu

Premiile Emmy 2024. Cine transmite cele mai importante momente de pe covorul roșu
3

de Roxana Mirea,

Premiile Emmy 2024 vor onora cele mai mari vedete și cele mai bune emisiuni de televiziune din acest an, ceremonia având loc duminică, 15 septembrie, la Los Angeles. Iată ce televiziune va difuza cele mai importante momente de pe covorul roșu de la cea de-a 76-a ediție a Premiilor Emmy. 

E! difuzează cele mai importante momente de pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024 

Emisiunea „E! Live From The Red Carpet: The 2024 Emmy Awards” va fi difuzată pe E! luni, 16 septembrie, de la ora 22:00 și este dedicată exclusiv celor mai importante momente de pe covorul roșu. 

„E! Live From The Red Carpet: The 2024 Emmy Awards” va fi găzduită de Laverne Cox, alături de comedianta Heather McMahan și știrista E! Keltie Knight. Formatul de două ore include interviuri cu cei mai importanți nominalizați din acest an. În plus, Glambot revine, pentru a surprinde cu încetinitorul cele mai frumoase alegeri vestimentare de la Hollywood, pe măsură ce starurile defilează pe covorul roșu. 

Cea mai importantă noapte din televiziune va include cele mai strălucitoare staruri ale industriei, ținute memorabile și momente unice. În paralel, Keltie va fi în culise, în camera 1-la-1 marca E!, pentru a discuta cu toți câștigătorii serii. 

Keltie Knight and Justin SylvesterIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Nu ar trebui să surprindă pe nimeni faptul că vedete ca Jeremy Allen White (din The Bear), Richard Gadd, Jessica Gunning și Tom Goodman-Hill (din Baby Reindeer), Jonathan Bailey (din Fellow Travelers) și mai mulți membri ai distribuției hitulului Hulu Shogun au fost nominalizați pentru rolurile lor de nota 10. Dar să nu uităm nici de veteranii hollywoodieni ca Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Robert Downey Jr., Diane Lane, Steve Martin, Jodie Foster și Martin Short. 

„E! Live From The Red Carpet: The 2024 Emmy Awards” este produsă de Den of Thieves, Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski. „E! Live From The Red Carpet: The 2024 Emmy Awards” va fi difuzată pe E! luni, 16 septembrie, de la ora 22:00. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton