; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic

Premiile Emmy: covorul roșu se vede la E!, ceremonia de decernare, la HBO

25 August 2014

În seara zilei de luni, 25 august 2014, la Los Angeles va avea loc gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy, în care sunt premiate cele mai bune producții și cei mai talentați artiști ai micului ecran din ultimul an. Este cea de a 66-a ediție a Primetime Emmy Awards, iar E! va fi prezent la locul de desfășurare a ceremoniei, Teatrul Nokia din Los Angeles, pentru a nu pierde niciun detaliu al sosirii invitaților pe covorul roșu.

De la ora 3.00, HBO transmite gala prezentată, în direct, de actorul Seth Meyers.

 

În noaptea de 25 spre 26 august, de la ora 01:00, păşiţi alături de E! pe covorul roşu pregătit pentru ceremonia de decernare a Premiilor Emmy, urmărind programul În direct de pe covorul roşu: Premiile Emmy 2014.

E! Brand Shoot - 2013

Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic relatează în direct, prezentând sosirea invitaților, interviuri detaliate cu vedetele nominalizate la premii și făcând o primă analiză a ținutelor abordate pe covorul roșu.

Miercuri, 27 august, începând cu ora 22:00, Joan Rivers și echipa sa – Giuliana Rancic, George Kotsiopoulos şi Kelly Osbourne – vor comenta, în emisiunea Fashion Police: The 2014 Primetime Emmy Awards, tendințele și ținutele de pe covorul roşu al galei de decernare a trofeelor Primetime Emmy,în stilul lor caracteristic.

NUP_158672_3799

Comentariile prezentatorilor nu iartă pe nimeni, întocmind o listă foarte strictă a succeselor şi eşecurilor din moda acestei seri. Pe măsură ce vedetele pășesc pe covorul roşu, echipa dă verdicte necruţătoare, analizându-i în detaliu pe fiecare, de la cei îmbrăcați impecabil – până la cei mai puțin inspirați în alegerile făcute.

Așadar, urmăriți În direct de pe covorul roșu: Premiile Primetime Emmy 2014, în noaptea de luni 25, spre marți, 26 septembrie 2014, de la ora 1.00, la E!, pentru a afla cele mai noi informaţii despre ţinutele de la Emmy, serialele favorite, pregătirile pentru gală şi detalii de culise despre actorii şi serialele care au cele mai multe şanse la un trofeu Emmy.

Billy Crystal îi va aduce un omagiu lui Robin Williams în cadrul galei de decernare a Primetime Emmy Awards.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare