; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Premiile APTR, luate de ape

15 May 2006

Ca de obicei, la Gala Premiilor APTR, TVR a luat cele mai multe premii, 12. Antena 1 si Antena 3 au obtinut impreuna patru trofee, iar Pro TV acelasi numar ca intotdeauna. Niciunul.
Ploile le-au dat anul acesta, ca si anul trecut, apa la moara ziaristilor sa realizeze emisiuni si editii speciale despre romanii de la Dunare invadati de ape. Gripa aviara a fost un alt eveniment trist care a scos untul din jurnalistii romani de televiziuni, obligati sa relateze in permanenta despre respectivele subiecte de larg interes. Aceste necazuri, plus altele, si-au pus amprenta in special asupra jurnalelor si talk-show-urilor, prilejuind un potop de reportaje si mai putine emisiuni de ancheta decat poate ne-am fi dorit.
Asta a remarcat si Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania, care si-a desemnat castigatorii celei de-a 16-a editii marti, 9 mai, in Sala Amfiteatru a Teatrului National “I.L. Caragiale” din Bucuresti. Destule vedete au fost prezente la eveniment, in afara de cele ale Pro TV, care nici nu iau premii, nici nu se lasa vazute aici. In curtea TVR au poposit 12 dintre cele 23 de premii, iar trustul Intact a ocupat pozitia a doua in clasament, fiind urmat de Realitatea TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare