; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eroi 1 1024x729

Premierele toamnei, la Disney Channel și Disney Junior

28 August 2020

Noi sezoane și seriale animate vin în septembrie la Disney Channel și Disney Junior. Postul și-a anunțat premierele așteptate de cei mici. 

Disney Channel


PENNY DE LA M.A.R.S. REVINE CU SEZONUL 3 

În sezonul 3, Penny, talentata liceană de la M.A.R.S., continuă pe urmele mamei sale și are parte de prima sa apariție într-un spectacol adevărat alături de prietena sa Camilla. În același timp, e măcinată de dorul pentru Sebastian plecat în turneu la celălalt capăt al lumii. Din 7 septembrie, de luni până vineri, de la ora 17.  

 

GABBY DURAN ARE GRIJĂ DE EXTRATEREȘTRI

Gabby Duran, o adolescentă de 13 ani, interpretată de actrița și cântăreața Kylie Cantrall, ajunge să preia rolul de baby sitter pentru niște extratereștri deghizați în copii. Curajoasă și plină de imaginație, face față cu brio provocării de a proteja identitatatea puștilor neobișnuiți, dovedindu-se a fi cea mai bună bonă din galaxie. Din 7 septembrie, de luni până vineri, de la ora 18.30. 

 

RALPH STRICĂ-TOT, PRINȚESA ȘI BROSCOIUL, FRATELE URS ȘI COMPANIA MONȘTRILOR, PE MICUL ECRAN

 

Popularele filme de cinema Disney și Pixar vor răsfăța dupa-amiezele de sâmbătă pentru copii și părinți, începând cu ora 17.00: pe 5 septembrie, Ralph revine cu boroboațele lui în Ralph Strică-Tot, urmat de Prințesa și broscoiul, pe 12 septembrie, Fratele Urs, pe 19 septembrie și Compania Monștrilor, pe 25 septembrie. 

 

DIMINEȚI ANIMATE

 

Diminețile de toamnă vor fi mai vesele și animate cu episoade triple din Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Ciudățeni și Familia Green la oraș. Din 14 septembrie, de luni până vineri, de la 6.00 la 10.00. 

 

Disney Junior

 

GARDA FELINĂ, EPISOADE NOI

În timp ce Kion se vindecă la Arborele Vieții, Makucha, Chuluun și Ora atacă. Kion este dornic să apere Arborele, dar trebuie să învețe să se concentreze și să găsească răbdare pentru a se vindeca pe deplin. De luni până vineri, de la ora 17.30. 

 

PRIETENII CĂȚELUȘI, DIN NOU ÎN MISIUNE

O pană de cauciuc deturnează planurile de călătorie ale lui Bob cu pugii. Totuși, aventura nu le lipsește celor doi. Bingo și Roly primesc o misiune importantă când mama lui Bob își pierde colierul în Delta Okavango, colier pe care cei doi îl recuperează cu ajutorul localnicilor. Din 14 septembrie, de luni până vineri, de la ora 17.30. 

 

FETIȚA RACHETĂ, PREMIERĂ LA DISNEY JUNIOR

Fetița Rachetă spune povestea incredibilă a micuței Kit care primește de ziua ei un pachet surpriză: o rachetă cu care poate zbura și cu care devine astfel o eroină legendară. Ajutată de prietenul său Tesh și de bulldogul Butch, nimic nu-i poate sta în cale fetiței pentru a salva ziua.  Din 28 septembrie, de luni până vineri, de la ora 18.00. 

 

EROII ÎN PIJAMA REVIN

Fata Luna ajunge să controleze autovehiculul lupilor provocându-i astfel să colaboreze cu Bufnița, Șopi și Pisoi. Din 28 septembrie, de luni până vineri, de la ora 19.00.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare