Homepage  / Televiziune

Premierele săptămânii la TV. Cele mai importante emisiuni și seriale care au premiera săptămâna aceasta la televizor

Premierele săptămânii la TV. Cele mai importante emisiuni și seriale care au premiera săptămâna aceasta la televizor
11

de Redactia Tvmania

Este o săptămână bogată în producții noi pe micul ecran. Show-uri îndrăgite și seriale așteptate revin la televizor chiar în această săptămâna, iar premierele încep de marți, 10 septembrie, când „Mastechef România” revine cu sezonul 9, la Pro TV. Iată care sunt cele mai importante premiere de pe micul ecran din această săptămână. 

„MasterChef” (sezon nou, Pro TV, din 10 septembrie) 

Bucătarii amatori se vor lupta în preparate pentru a demonstra că au toate ingredientele necesare pentru a câștiga titlul de „MasterChef România” 2024. Show-ul prezentat de Gina Pistol, care îi va avea ca membrii ai juriului, pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, are premiera pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți. 

MasterChef-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Visuri la cheie (sezon nou, Pro TV, din 11 septembrie) 

Show-ul care demonstrează că împreună putem construi speranță, care arată că magia încă există și că poate fi redată cu ajutorul celor din jurul nostru, „Visuri la cheie”, revine cu un nou sezon. Dragoș Bucur și echipa, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Omid Ghannadi revin în fiecare miercuri, de la 21:30, începând cu 11 septembrie. 

Echipa Visuri la cheie (Dragoș, Alex, Andra, Cristina)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

Las Fierbinți (sezon nou, Pro TV, din 11 septembrie) 

Țara este pregătită pentru a râde într-un nou sezon „Las Fierbinți”. Serialul revine cu aceleași personaje spumoase, pe care telespectatorii le vor putea revedea din 11 septembrie, în fiecare miercuri și joi, de la 20:30.  

Cronica Cârcotașilor (sezon nou, Prima TV, din 11 septembrie) 

La Prima TV, din 11 septembrie, în fiecare miercuri, de la 20.00, cârcotașii revin pe micile ecrane și promit să aducă veselia în casele telespectatorilor. 

Șerban Huidu, Gabriela Marin și Codruț Kegheș revin cu un sezon nou, pregătiți să pornească la vânătoare de bâlbe televizate. 

„Așa cum v-am obișnuit în cele peste două decenii de când suntem în piața media din România, urmează un sezon fantastic. Vara aceasta s-au întâmplat multe, iar cârcotașii vigilenți ne-au trimis diverse chifteluțe și întâmplări ciudate de la TV, „mai alandala, cocojambo, chulo, așa” ca să citez un „personaj” deja cunoscut. Așa că suntem pregătiți, ca de obicei, să semnalizăm incultura în stilul nostru ironic, acid, dar și amuzant”, spune Gabriela. 

Suntem bonfire-ul care face sumsetul să se transforme într-un rise up pentru Romania. Încercăm asta de peste 24 de ani. Și nu am obosit!”, spune Șerban Huidu. 

Șefi sub acoperire (sezon nou, Pro TV, din 12 septembrie) 

Directorii unora dintre cele mai importante companii din România vor renunța pentru câteva zile la funcțiile lor de conducere și se vor transforma total pentru a merge sub acoperire în propriile companii. Ce vor descoperi, cum se vor descurca în noile lor roluri, ce povești de viață vor auzi și ce destine vor schimba, vom descoperi începând cu 12 septembrie, în fiecare joi, de la ora 22:30, în noul sezon „Șef sub acoperire”.  

„Lia – Soţia soţului meu” (sezon nou, Antena 1, din 12 septembrie) 

Serialul „Lia – soția soțului meu” revine toamna aceasta la Antena 1 cu ultimul capitol al seriei. Cel de-al patrulea sezon al proiectului semnat de Ruxandra Ion şi produs de Dream Film Production va aduce începând din 12 septembrie, în fiecare joi şi vineri, de la 20.30, noi intrigi şi poveşti dramatice ce nu par să îşi găsească rezolvarea. 

Acum, serialul va fi difuzat de două ori pe săptămână la Antena 1. Sezonul 4 din „Lia – soția soțului meu” se vede joia și vinerea pe micul ecran. 

Scara B (sezon nou, Pro TV, din 12 septembrie) 

Scara B, super-producția de comedie care explorează viața cotidiană a vecinilor dintr-un bloc, din București, va avea premiera pe 12 septembrie, de la ora 21:30. În fiecare joi, serialul va deschide ușile locatarilor și le va prezenta celor de acasă interacțiunile și situațiile celor care locuiesc în aceeași clădire. 

Potrivit postului TV, cu fiecare episod, serialul va deschide ușile locatarilor și le va prezenta celor de acasă interacțiunile și situațiile celor care locuiesc în aceeași clădire. „Într-o manieră comică, dar cu situații emoționante, Scara B va oferi o perspectivă de ansamblu asupra diversității oamenilor și a impactului pe care îl au acțiunile zilnice asupra fiecăruia”, se arată într-un comunicat al postului. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton