; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Violetta In Concert

Filmul “Aplicaţia” şi “Violetta: Concertul”, printre premierele de la Disney Channel

19 August 2014

Luna septembrie înseamnă întoarcerea copiilor pe băncile şcolii, dar Disney Channel şi Disney Junior le-au pregătit nişte surprize celor mici. După cursuri sau în weekend, ei vor putea urmări, în premieră, filmul “Aplicaţia”, “Violetta: Concertul” sau noile episoade din “Sofia Întâi” – sezonul al doilea.

 

Disney Channel

ZENDAYA

PREMIERA FILMULUI: APLICAȚIA

Filmul prezintă povestea lui Zoey(16 ani), elevă emineantăși dansatoare desăvârșită a cărei viață ia o turnură neașteptată atunci când trebuie să se adapteze într-o nouășcoală, o nouă trupă de dans, un tată vitreg, trei frați bătăuși, dar mai cu seamă, un câine neascultător.

Situația se schimbă atunci când ea descarcă pe telefon o aplicație de dresare a câinelui ce are control asupra baieților din viața ei …

Premiera filmului:sâmbătă la 11:30 și în reluare la 18:00.

VIOLETTA: CONCERTUL

Violetta In Concert

Filmat în Milano, Concertul VIOLETTA îi prezintă pe cei 12 membri din distribuţia Violetta care interpretează cele mai cunoscute cântece din sezoanele 1 şi 2 ale serialului. Sâmbătă, 13 septembrie, la 11:30, puteți vedea ce se întâmplă în spatele scenei în timpul turneului precum și emoţiile vedetelor înainte de a urca pe scenă.

UN NOU SEZON WOLFBLOOD

Sezonul 2 din îndrăgitul serial debuteazăîn lunaseptembrie la Disney Channel. Ne întâlnim din nou cu protagoniștii Maddy și Rhydianem, dar în scenă apar mai multe personaje jumătate om, jumătate lup.

Premiera: vineri, 19 septembrie, la 19:20.

NOUL SERIAL: CRASH & BERNSTEIN

Wyatt locuiește cu mama și cele trei surori, de aceea nu este deloc surprinzător faptul că tânjește după un frate cu care ar putea face lucruri bărbătești. Dorința lui devine realitate atunci când el împlinește 12 ani și creează o marionetă, numita Crash.

Premiera noului serial are loc sâmbătă , 6 septembrie, de la 8:30. Noi episoade în fiecare sâmbătă, la aceeași oră.

 

Disney Junior

PREMIERA SEZONULUI 2: SOFIA ÎNTÂI

În primul episod din sezonul 2, Sofia descoperă că vrăjitoarea care a sosit în vizită este de fapt o zâna rea care vrea să îi fure amuleta magică. Oare va reuși Sofia să o oprească, cu ajutorul Albei ca Zăpada? Aflați răspunsul sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 10:00. Episoade speciale din sezonul 1, din 22 septembrie, la ora 10:00.

SUPER AVENTURI ÎN CLUBUL LUI MICKEY MOUSE

Haideți alături de Mickey Mouse în Super Aventurile din Clubul lui Mickey Mouse, împreună cu prietenii lui în episoadele speciale În Căutarea Cristalului lui Mickey și Mickey & Donald au o fermă, începând din 8 septembrie, în fiecare zi de la ora 9:00 și în reluare de la 13:30 și 18:10, timp de două săptămâni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare