; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BRIDGIT MENDLER, LEIGH ALLYN BAKER, MISS PIGGY

Premierele lunii noiembrie la Disney Channel

01 November 2013

BAFTĂ, CHARLIE, premieră de sezon, sâmbătă, 9 noiembrie, de la 10:00

Charlie s-a întors – precum și restul familiei ei, în premiera  sezonului 4 din “Baftă, Charlie”.

BRIDGIT MENDLER, LEIGH-ALLYN BAKER, MISS PIGGY

Ca întotdeauna, totul se întâmplă în gospodăria Duncan. În primul episod, numit “Casa de vis a familiei Duncan”, membrii familiei sunt deprimați după dezastrele de la finalul sezonului 3, care au condus la dărâmarea casei lor și la mutarea acestora într-un hotel. Cine putea să-i înveselească mai bine decât Muppets? Kermit și ceilalți îi inspiră pe Teddy și pe familia lui să înceapă renovările cu un număr muzical foarte captivant numit Casa de Vis.

Ca un preambul pentru serial, Disney Channel prezintă câteva suișuri și coborâșuri ale familiei Duncan, cu episoade duble de luni, 4 noiembrie, până vineri, 8 noiembrie, de la 10:45.

 

UNIVERSITATEA MONŞTRILOR: ÎN SPATELE ŢIPETELOR, documentar special, sâmbătă, 2 noiembrie, de la 10:30

Acest documentar aruncă o privire în culisele mult așteptatului prolog pentru “Monștri, Inc”. Noul film Disney-Pixar, “Universitatea Monștrilor”, se întoarce în timp până în momentul în care ei se întâlnesc pentru prima oară la universitate și nu se pot suporta.

 

WEEKEND-UL PRINȚESELOR DISNEY: MULAN 1 and 2, Program special

Sâmbătă, 2 noiembrie și duminică, 3 noiembrie, la 11:30

Programul începe la 11:30 în fiecare zi, cu o premieră de film, “Mulan” pe 2 noiembrie și “Mulan 2”, duminică, 3 noiembrie. Apoi, sâmbătă, după “Mulan”, avem un scurt program special despre filmul de succes “O poveste încâlcită”, la 13:20,  precum și un alt show special: “Prințesa Disney: o celebrare regală” la 19:30.

 

CIUDĂȚENI,  sezon final, sâmbătă, 23 noiembrie, la 09:30

Serialul animat “Ciudățeni” a ajuns la ultimul episod al sezonului.

Gideon se ridică, după ce Lil’ Gideon ocupă Cabana Misterelor, Dipper și Mabel încearccă să îl învingă și să-și recâștige casa. Din păcate, Lil Gideon este întotdeauna cu un pas înaintea lor, ceea ce înseamnă că Dipper și Mabel trebuie să înfrunte faptul că vara lor în Ciudățeni se apropie de sfârșit.

 

DRAGĂ DRACULA, premieră de film, sâmbătă, 16 noiembrie, la ora 11:30

Un alt film nou are premiera luna aceasta la Disney Channel. “Dragă Dracula” este o animație de familie după o bandă desenată cu același titlu. Spune povestea prieteniei dintre un băiețel timid și Contele Dracula, care se teme că și-a pierdut îndemânarea când vine vorba de speriat și are nevoie de cineva să-i reamintească cum se face.

 

UIMITORUL OM PĂIANJEN, program special, sâmbătă, 16 noiembrie, la ora 14:45

Omul Păianjen se aliază cu Omul de Fier și Thor în două episoade speciale din “Uimitorul Om Păianjen”.

Peter Parker este Omul Pâianjen de un an de zile, salvând vieți și luptându-se cu tâlhari, când Nick Furry îi oferă șansa de a se antrena cu S.H.I.E.L.D să fie supererou și să devină Uimitorul Om Păianjen. În prima parte, numită Furnicarul, Omul Păianjen și Omul de Fier trebuie să lucreze împreună să stâpănească o amenințare de neoprit, când un experiment de laborator de la Starkk Industries eșuează. Apoi în a doua parte, Itsy Bitsy Om păianjen, Omul Păianjen și Thor sunt transformați în versiuni minuscule ale lor când se întâlnesc cu Loki și Distrugătorul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare