; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E!   CelebrityGameFace

Premierele lunii august la E!. Postul va transmite două noi emisiuni

21 July 2020

Postul de televiziune american E! are două noi premiere în luna august. Pe micile ecrane în cadrul unui show îi veți putea vedea pe Kevin Hart și pe soția lui, Eniko. 

Premiere:

CELEBRITY GAME FACE 

Pe 7 august de la 23:00

Urmărește-i pe Kevin Hart și soția lui, Eniko, alături de cuplurile formate din Terry și Rebecca King Crews, Sarah Hyland și logodnicul ei, Wells Adams și Joel și Sarah McHale într-o seară foarte specială din luna august. Familia Hart inițiază jocuri amuzante de echipă pentru o seară plină de distracție, momente neașteptate și abordare actuală. Vedetele se angajază într-o serie de provocări fizice, pe care publicul le poate încerca acasă. 

 

Perechile vor arăta mișcările de dans din adolescență în cadrul provocării tik talk, vor încerca să se hrănească reciproc cu mâncare deosebită, vor încerca să ghicească ce spun partenerii lor cu gura plină și vor căuta indicii prin casă pentru a rezolva ghicitori. La final, cuplurile vor dona banii unei cauze caritabile și doar câștigătorii vor primi trofeul Heart of a Champion – o statuetă aurită a lui Kevin Hart bebeluș. 

 

CELEBRITY CALL CENTRE 

Începe vineri, 14 august, două episoade, de la 23:00

 

Urmărește E! în luna august și vezi cum emisiunea Celebrity Call Center oferă oamenilor obișnuiți șansa extraordinară de a primi sfaturi de la vedetele lor preferate. Subiectele sunt amuzante dar și serioase și includ discuții despre familie, prieteni, relații, serviciu și altele.  Formatul bazat pe seria cu același nume din Marea Britanie dezvăluie amănunte unice din viața vedetelor, pe măsură ce acestea se folosesc de propria experiență și expun momente sensibile din viața lor. Vedete participante: Brie și Nikki Bella, Kandi Burruss și Todd Tucker, Nick Cannon, Todd Chrisley, Mikey Day, Terry și Heather Dubrow, Vivica A Fox, Nene Leakes, Loni Love, Dorinda Medley, Alyssa Milano, Kelly Osbourne, Shangela și mulți alții.

 

 

BOTCHED

Sezonul 6 continuă vinerea, de la 22:00, din 14 august

 

În căutarea perfecțiunii, unii oameni depun prea mult efort ce duce la rezultate surprinzătoare. Chirurgii plasticieni de talie mondială, Dr. Terry Dubrow și Dr. Paul Nassif, continuă să repare cele mai dificile cazuri printre care o mușcătură de câine cu urmări grave și o femeie cu trei sâni care își dorește doar doi. Urmărește-i pe Terry și Paul în sezonul 6 din Botched, în care corectează operații estetice eșuate ce par fără rezolvare, în luna august la E!

 

THE SOUP

LUNEA DE LA 24:00 

În luna august, E! servește o nouă porție a emisiunii de succes, The Soup, găzduită de comedianul Jade Catta-Preta. Noua și îmbunătățita emisiune aduce în atenția publicului umorul unic și perspectiva clară a prezentatoarei Catta-Preta asupra industriei de divertisment. De la cele mai în vogă programe, până la cele mai importante momente din televiziune, virale din social media, plus tot ce este relevant din alte domenii, Catta – Preta te va pune la curent și va diseca evenimentele cu umorul caracteristic și comentariile savuroase. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare