; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Wonder Woman 1984 care i semnificația titlului și de ce apare în 2020

Premierele filmelor amânate din cauza pandemiei de coronavirus

25 March 2020

Lansarea filmului „Femeia fantastică 1984', unul dintre cele mai așteptate ale anului, a fost reprogramată pentru 14 august din 5 iunie, data stabilită inițial.  

Conform „Variety', întoarcerea pe ecrane a Dianei Prince (Gal Gadot) în continuarea filmului „Femeia fantastică' (2017) nu va avea loc la data stabilită, motivul fiind pandemia care a dus la închiderea temporară a cinematografelor. Studiourile producătoare, Warner Bros., au fost deosebit de precaute în privința acestei premiere, una dintre cele mai așteptate ale anului, cu un buget consistent – 180 de milioane de dolari – și de la care se așteaptă încasări fabuloase (sau, cel puțin, se așteptau în condiții normale).   

Pelicula „Femeia fantastică', lansată în 2017, s-a bucurat de aprecieri consistente din partea publicului și criticilor, având încasări de peste 821 de milioane de dolari la nivel global. „Femeia fantastică 1984' este regizat tot de Patty Jenkins și o arată pe supereroină în luptă cu doi adversari puternici: Maxwell Lord (Pedro Pascal) și Cheetah (Kristen Wiig). În film mai apar și iubitul ei din trecut, Steve Trevor (Chris Pine), precum și Hippolyta (Connie Nielsen) și Antiope (Robin Wright), cel mai probabil prin intermediul flashback-urilor. 

Printre peliculele proaspăt amânate se află și drama muzicală „In the Heights', cu Anthony Ramos, Lin-Manuel Miranda și Rita Moreno, regizată de Jon M. Chu („Crazy Rich Asians'), tot un film foarte așteptat, cu acțiunea plasată în masiva comunitate hispanică din cartierul newyorkez Washington Heights, de lângă Manhattan.

De asemenea, se amână animația „Scoob' și thrillerul „Malignant', regizat de James Wan („Aquaman'), care trebuia să aibă premiera pe 15 mai. Singurul film care nu va avea, sigur, premiera la vară este continuarea aventurilor simpaticilor minioni, „Minions: The Rise of Gru', care nu mai poate fi finalizată din cauza închiderii studiourilor producătoare, Illumination, din Franța. 

Pentru cele mai multe dintre aceste filme, amânarea vine la cererea distribuitorilor globali şi a studiourilor de producţie de la Hollywood. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare