Homepage  / Vedete străine

Premiera filmului „Twisters”, întreruptă de o protestatară. Ce critici le sunt aduse producătorilor peliculei

Premiera filmului „Twisters”, întreruptă de o protestatară. Ce critici le sunt aduse producătorilor peliculei
14

de Cristina Țapu,

Premiera „Twisters”, care a avut loc în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, a fost întreruptă de un protestatar înainte de începerea proiecției.

Premiera „Twisters” a fost întreruptă de o protestatară

Joi, 11 iulie, o protestatară a alergat până în fața sălii după ce participanții s-au așezat și a început să țipe și să agite o pancartă, potrivit unui martor ocular PEOPLE: „Nu există nicio scuză pentru maltratarea animalelor. Filmul are nevoie de un disclaimer”, a fost mesajul acesteia.

Protestatara a fost imediat trântită la pământ de agenții de securitate, iar poliția i-a pus imediat cătușe. În timp ce era escortată afară, ea a continuat să strige: „Nu există nicio scuză pentru maltratarea animalelor. Filmul are nevoie de un disclaimer”.

După incident, starul Glen Powell a continuat introducerea proiecției și apoi i-a pasat microfonul partenerului Anthony Ramos. „A fost o introducere bizară (râsete). A trebuit să o spun”, a declarat Ramos.

Martorul ocular PEOPLE spune că, după aceea, mai mulți polițiști au rămas în holul localului, iar doi ofițeri au discutat despre securizarea și percheziționarea perimetrului.

Twisters European Premiere – LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Deși nu se știe dacă protestatarul lucra singur sau cu un grup, mai mulți membri ai organizației People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) au protestat în fața Westwood Regency Village Theatre, unde a avut loc premiera. Douăzeci de oameni au purtat măști de vacă și pancarte pe care scria „Gâturile vițeilor sunt răsucite la rodeo”.

PETA a postat fotografii de la protest pe X (fostul Twitter), scriind: „Cerem un disclaimer!” și a etichetat Universal, studioul care a produs filmul. „Este timpul pentru o verificare a realității. Scena de rodeo din Twisters glorifică chinul, violența și moartea animalelor.”, au adăugat reprezentanții aceseia.

Povestea filmului „Twisters”

Pentru „Twisters”, film care intră pe 12 iulie pe marile ecrane, producătorii de la Warner Bros au luat o poveste veche și au reinterpretat-o, punând în rolurile principale doi tineri actori pe val la Hollywood, Daisy Edgar-Jones și Glen Powell

Suntem în Oklahoma, stat american aflat pe așa numită Alee a Tornadelor – o zonă din SUA frecvent devastată de fenomene meteo extreme.  

În căutarea furtunii perfecte „Tornade”„Twisters”, cu Daisy Edgar-Jones și Glen Powell, intră pe marile ecrane Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 14

Jane Carter (Daisy Edgar-Jones) este meteorolog și fascinată de tornade, dar se ține departe de ele după ce, în timpul studenției, a trecut printr-o furtună cu urmări tragice. Însă prietenul și colegul ei, Javi (Anthony Ramos), o convinge să iasă încă o dată pe teren, pentru a testa un sistem nou, revoluționar, de urmărire a tornadelor, care ar putea salva numeroase vieți.  

Pe teren, cei doi specialiști dau nas în nas cu Tyler Owens (Glen Powell), un cowboy cu mare trecere pe internet, unde e urmărit de o armată de fani. Owens, al cărui farmec e întrecut doar de propria-i aroganță, este el însuși vânător de furtuni și, nu după multă vreme, eroii noștri se văd nevoiți să-și unească forțele, în lupta cu natura dezlănțuită. 

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton