; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Brenda Contreras, Ivan Sanchez si Grettel Valdez

Premieră: Telenovela „Dragoste şi ură” începe astăzi la Prima TV

22 June 2015
Din 22 iunie, în premieră europeană, Prima TV va difuza, în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 19:30, telenovela mexicană „Dragoste şi ură' (Lo Imperdonable').
 
 [Not a valid template]
Ana Brenda Contreras şi Iván Sánchez sunt protagoniştii producţiei realizate de Salvador Mejía şi sunt cunoscuţi publicului din România din telenovele precum Sortilegio' (Predestinaţi') si La Reina del Sur' (Regina Sudului').
Pentru prima dată în istoria telenovelelor, producătorii Dragoste şi ură' s-au folosit de social-media, în perioada de pre-producţie, pentru a alege actorul principal. Iván Sánchez a fost în competiţie cu actorul Jencarlos Canela, pentru rolul Martin San Telmo'. Producătorul Salvador Mejia a făcut un sondaj de opinie în rândul fanilor de pe Twitter şi i-a întrebat care dintre cei doi actori face pereche mai frumoasă cu Ana Brenda. Răspunsul lor a fost decisiv, iar Ivan Sanchez a obţinut astfel primul rol pricipal din cariera sa.
Alături de el şi de Ana Brenda Contreras, din distribuţie mai fac parte Grettell Valdéz, Sergio Sendel, Juan Ferrara, Claudia Ramírez şi fosta Miss Universe, Alicia Machado.
 
Telenovela „Dragoste şi ură' prezintă o poveste de iubire, înveninată de minciuni şi umbrită de o dorinţă nemărginită de răzbunare. Martin San Telmo, personaj interpretat de actorul Iván Sánchez, află că fratele său Demetrio Silveira şi-a pus capăt zilelor din cauza unei femei şi jură să se răzbune pe ea. Singurul indiciu pe care-l are despre vinovată este un medalion în formă de V' pe care este gravat Prado Castelo'. Martin află că acesta este numele celei mai importante firme de bijuterii din ţară şi, dintr-o întâmplare, el ajunge să-l cunoască pe Emiliano (Sergio Sendel), moştenitorul imperiului Prado Castelo care, după o absenţă de doi ani, se întoarce acasă în Mexic. În cinstea acestuia, familia organizează o petrecere, la care Martin decide să meargă. Astfel le cunoaşte pe verişoarele lui Emiliano, Veronica (Ana Brenda Contreras) şi Virginia (Grettel Valdez), care au fost adoptate de soţii Prado Castelo, Jorge şi Salma. Martin este captivat de frumuseţea şi tăria de caracter a Veronicăi, dar nu este singurul atras de fată.
 
Filmările pentru telenovela „Dragoste şi ură' sunt în plină desfăşurare, iar producţia lui Salvador Mejia este difuzată în mai multe ţări din America Latină şi în SUA.
Te-ar putea interesa și:

Ivan Sanchez a avut concurență serioasă pentru rolul din Dragoste şi ură'

Prima va difuza telenovela Dragoste şi ură', cu Ana Brenda şi Ivan Sanchez

Ivan Sanchez este mereu iertat de iubita sa

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare