; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela serial antena1

Serialul „Adela” e gata de debut la Antena 1. Când e programată marea premieră

15 December 2020

Serialul „Adela', noua producție realizată de echipa Ruxandrei Ion, va începe la Antena 1 joi, 14 ianuarie, de la 20.30. 

 

Adaptare a serialului turcesc „O hayat Benim', difuzat acum trei ani de Kanal D sub numele „Bahar: Viață furată', „Adela' spune povestea a două surori, Adela și Andreea, care află că una din ele este în realitate fata unui om bogat. Mama celor două o trimite pe fiica ei adevărată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov. 

Protagoniști sunt Mara Oprea (Adela), Oana Moșneagu (Andreea) și Alecsandru Dunaev (Mihai). „Adela este o fată ingenuă şi muncitoare, de la ţară, care îşi doreşte să devină jurnalist', spune Mara Oprea. „Sunt foarte bucuroasă să o interpretez pe Andreea, un personaj destul de jucăuş, cu o inteligenţă nativă', a declarat și „sora' din serial, Oana Moşneagu. Iar Alecsandru Dunaev ne promite că „întreaga poveste o să vă țină cu sufletul la gură'.

Din distribuție mai fac parte Mihai Călin, Andreea Ibacka, Maria Buză, Marius Rizea, Anca Sigartău, Marian Râlea, Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, printre alții.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare