; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

No time no die

Premiera noului film din seria „James Bond” a fost amânată. Care sunt motivele

05 March 2020

Studiourile MGM și Universal Pictures, împreună cu producătorii Michael G. Wilson și Barbara Broccoli,  au hotărât să amâne mult-așteptata premieră a celui mai nou film din seria Bond, „Nu e vreme de murit', din 10 aprilie, cum era programată inițial, pentru luna noiembrie. 

 

Motivul acestei decizii este limitarea drastică a accesului publicului în sălile de cinema, din cauza epidemiei de Coronavirus, în țări precum China, Coreea de Sud și Italia, unde producătorii filmului cu James Bond aveau așteptări importante în materie de încasări. Cum în China s-au închis deja 70.000 de cinematografe, iar oamenii merg deja mult mai puțin la cinema în Coreea de Sud și Italia, amânarea premierei în aceste teritorii pare o măsură rentabilă. 

„Nu e vreme de murit' se va lansa pe 12 noiembrie în Marea Britanie, pe 25 noiembrie în Statele Unite, iar în celelalte țări la date care vor fi anunțate ulterior. Potrivit unui comunicat emis de Forum Film România, distribuitorul filmului la noi, premiera în România a filmului „Nu e vreme de murit' va avea loc, de asemenea, în luna noiembrie, concomitent cu lansarea internațională a producției. 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare