; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

4FB94A77 C091 4470 A97D B16E1B1B6365

Premiera mini-seriei „Geniul: Aretha”, de la Nat Geo, va fi amânată din cauza coronavirusului

31 March 2020

În SUA, mini-seria „Geniul: Aretha', despre viața regretatei artiste Aretha Franklin (1942 – 2018), nu va mai fi lansată conform programului, pe 25 mai, din cauza întârzierilor provocate de lupta cu pandemia de coronavirus. Producția fusese suspendată de la începutul lunii martie, dar între timp a devenit clar că data premierei nu va putea fi respectată.

 

Informația a fost confirmată de reprezentanți National Geographic pentru deadline.com: „Producția pentru mini-seria Nat Geo „Geniul: Aretha' rămâne suspendată și a devenit clar că serialul nu va putea fi gata la timp pentru data anterior anunțată. Abia așteptăm să reluăm munca imediat ce va fi posibil și sigur și tot atunci vom anunța o altă dată pentru lansare, mai târziu anul acesta'.

 

„Geniul: Aretha' este a treia producție din seria „Geniul' programată de National Geographic, după „Geniul: Einstein' (2017, cu Geoffrey Rush în rolul fizicianului Albert Einstein) și „Geniul: Picasso' (2018, cu Antonio Banderas în rolul pictorului Pablo Picasso). Rolul Arethei Franklin în noua mini-serie Nat Geo este interpretat de englezoaica Cynthia Erivo, nominalizată anul acesta la Oscar pentru rolul din „Harriet'. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare