; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos Bucur

Premieră la “Visuri la cheie”: o casă va fi dărâmată și construită de la zero!

13 October 2015

Mâine, echipa Visuri la cheie' pornește spre împlinirea unui nou vis. Pentru prima dată, o casă va fi demolată și construită de la zero, în numai câteva săptămâni. Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Andrei Samoil și arhitectul peisagist, Dragoș Isăcescu, au muncit cot la cot cu voluntarii și constructorii pentru a ajuta trei fete să ducă un trai mai bun.

[Not a valid template]

Adriana, Lorena și Mihaela au o poveste de viață dramatică. Cele trei au început să înfrunte greutățile mult prea devreme, au rămas fără părinți și trăiesc într-o casă distrusă. Acum câțiva ani, nimic nu avea să prevestească o viață tristă și plină de dificultăți pentru niște copii care se gândeau numai la școală. În urma unei boli necruțătoare, fetele și-au pierdut mai întâi tatăl, iar după numai doi ani mama lor a murit în urma unui infarct. Singurul sprijin pe care îl aveau Adriana, Lorena și Mihaela era bunicul lor, care s-a stins din viață anul acesta. Fetele se descurcă extrem de greu, nu au niciun venit, iar singurii care le ajută sunt vecinii. Fetița cea mică, de 9 ani, are nevoie de o operație la inimă, însă, din păcate, nu au bani pentru analizele de dinaintea operației. Au multe dorințe și speranțe, dar cel mai mult își doresc să meargă la școală, să studieze și să aibă o casă în care să poată duce o viață decentă.

Pe parcursul a trei săptămâni, cât va dura construcția casei, cele trei fete vor merge într-o vacanță și vor avea parte de numeroase surprize din partea echipei Visuri la cheie'. Când vor reveni, ele vor primi cheia de la noua lor locuință și șansa pentru o viață mai frumoasă și un viitor mai bun.

Mâine, de la 20.30, telespectatorii vor vedea povestea dramatică a trei surori cu care viața a fost de multe ori dură și cum visul lor de a avea o casă nouă devine realitate în timp record, numai cu ajutorul oamenilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare