; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor, Vedeta populara 850_7536

Premieră la „Vedeta populară”: pe 1 Decembrie, un concurent care renunţase la muzică se hotărăşte să îşi testeze vocea la „Vedeta populară”

28 November 2019

Premieră la „Vedeta populară': pe 1 Decembrie, un concurent care renunţase la muzică se hotărăşte să îşi testeze vocea la Vedeta populară. Cu cine concurează pentru un loc în semifinala concursului de talente din muzica populară, aflăm duminică, ora 21.00, la TVR 1.

A renunţat la muzică acum 38 de ani. Pentru că nu-i plăcea să-şi audă vocea. Şi de atunci nu a mai cântat. Într-o zi, soţia l-a auzit cântând şi l-a convins să se apuce din nou. Între timp, a absolvit 4 facultăţi, a scris 25 de cărţi şi este lector universitar la Facultatea de Teologie Andrei Şaguna din Sibiu.

Locuieşte în Sibiu de 23 de ani, dar sufletul i-a rămas în satul din Maramureş unde s-a născut şi a copilărit şi unde bunicul lui era cunoscut pentru cum horea.

Acum concurentul are 57 de ani şi crede că muzica este cel mai frumos lucru din lume. Vrea să îi convingă şi pe telespectatori duminică seară, la Vedeta populară de la TVR 1.

O nouă ediţie, a şasea a sezonului al patrulea Vedeta populară, vedem duminică, 1 decembrie, ora 21.00, la TVR 1, când Iuliana Tudor ne face cunoştinţă şi cu alţi interpreţi care luptă pentru un loc în semifinala „Vedeta populară':  

O concurentă ce reprezintă Ţara Lăpuşului s-a angajat la o firmă de construcţii după ce a terminat liceul, dar nu a renunţat la marea ei dragoste şi, din primii bani, şi-a plătit studiile de canto popular. Crede că nu există o rochie de mireasă mai frumoasă decât costumul tradiţional din zona ei, pe care, de altfel, l-a îmbrăcat la nunta ei. Când mama ei cânta în biserică, oamenii amuţeau ascultând-o. Sunt cele mai frumoase amintiri pe care le are alături de mama ei, pe care a pierdut-o când avea 9 ani. Duminică seară, Iuliana Tudor o invită în scenă la Vedeta populară pentru a cânta în faţa juriului şi a publicului.

Pe 1 decembrie, la Vedeta populară vine un concurent ce reprezintă zona Sibiului şi care este proaspăt student la drept. Marea lui pasiune rămâne muzica populară, motiv pentru care duminică îşi drege glasul şi cântă cu foc. Urcă pe scenă pentru a impresiona juriul şi publicul de la Vedeta populară, cu muzica zonei Sibiului, pe care o iubeşte cel mai tare.

Un ieşean în vârstă de 18 ani a început să cânte pentru că voia să fie diferit de copiii de vârsta lui… pe urmă a început să-i placă, iar acum vrea să transforme această pasiune într-o carieră. Este la început de drum, dar are curaj şi pasiune. O moşteneşte probabil de la tatăl lui, care cânta la muzicuţă. Tânărul visează să cânte acompaniat de o orchestră şi să devină un interpret recunoscut în Moldova, iar Vedeta populară e un pas important pentru el.

Şi tot duminică seară, la Vedeta populară cunoaştem o olteancă hotărâtă. Încă de când a văzut primul sezon al concursului de talente din folclorul românesc la TVR 1, s-a hotărât să concureze pentru titlul de Vedeta populară şi pentru premiul pus la bătaie. A aşteptat doar să implinească 16 ani. Iar la cei 16 ani împliniţi, se poate lăuda că a încercat multe activităţi: a început cu modelling, apoi a făcut dansuri populare, dansuri de societate, însă cel mai mult i-a plăcut muzica. Prin urmare, face naveta în fiecare săptămână pentru a merge la orele de muzică, la Slatina. Tatăl este plecat în străinătate de un an, dar mama îi este mereu alături.

Artiştii Angela Buciu, Ilie Medrea, Constantin Bahrin, Marinel Petreuş şi Steliana Sima îi vor susţine pe concurenţii ediţiei, interpretând împreună cu aceştia melodii din folclorul românesc. Duminică, 1 Decembrie, de la ora 21.00, într-o ediţie de sărbătoare Vedeta populară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare