; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Violetta

Premieră la tv: Violetta are concert sâmbăta aceasta la Disney Channel

10 September 2014

Disney Channel va difuza Concertul Violetta filmat în Milano și care îi prezintă pe cei 12 membri din distribuţia „Violetta' interpretând cele mai cunoscute cântece din sezoanele 1 şi 2 ale serialului. Sâmbătă, 13 septembrie, la 11:30, puteți vedea ce se întâmplă în spatele scenei în timpul turneului precum și emoţiile vedetelor înainte de a urca pe scenă.

Violetta

Violetta a luat cu asalt Europa, înregistrând peste 38 de milioane de telespectatori care au urmărit serialul, clasându-se pe primul loc în 10 pieţe inclusiv Franţa, Spania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Portugalia, Polonia, Ungaria şi România.Influenţa show-ului asupra culturii pop a generat un număr mai mare de căutări pe Youtube decât Lady Gaga şi Katy Perry în Spania şi Italia.

Sezonul 3, care va fi lansat în această toamnă la Disney Channel, îi prezintă încă o dată pe elevii studioului Studio On Beat care au mai crescut puţin, dar care mai au încă multe de învăţat. Seria începe cu turneul lor mondial plin de succes cu YouMix care se apropie de sfârşit în Europa, iar elevii se întorc la Buenos Aires pentru ultimul an de şcoală. Însă succesul din Europa a schimbat visurile şi ambiţiile lor personale, iar grupul odată unit începe să se destrame. Gregorio îşi deschide un nou studio care va ajunge să concureze cu On Beat, convingându-i şi pe alţi elevi să i se alăture.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare