; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1 copyright Gabriela Arsenie Antena1_240915_TCDU8 Ed9_0064

Premieră la “Te cunosc de undeva!”: Tania Popa cântă cu fiica ei

13 November 2015

O nouă porție de transformări, a noua în acest sezon, va putea fi urmărită sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 20.00, la Te cunosc de undeva!'.

[Not a valid template]

Cezar Ouatu nu scapă de travesti nici sâmbăta aceasta, când se va transforma în strălucitoarea și misterioasa Tina Turner, și le va aminti tuturor de incredibilele aventuri ale lui James Bond din filmul „Golden Eye'. Carmen Simionescu va cânta înconjurată de flori de cireș și chimonouri delicate transformată în Andy Bell, solistul de la Erasure, o celebră trupă a anilor 90, Andreea Antonescu o va aduce pe scenă pe cântăreața ei preferată, energica Pink, iar Tania Popa va interpreta Skyfall', transformată în Adele. Adrian Enache va îmbrăca din nou costumul popular din zona Năsăudului, când o va imita pe Maria Butaciu. Florin Ristei va fi, de data aceasta, Alex Velea, Viorica și Margherita din Clejani vor încerca sa cânte S-a mărit armata', precum Naste din Berceni, solista trupei Albatros, Nadir îl va aduce pe scena show-ului transformărilor pe Jason Derulo, iar Șerban Copoț va lansa un nou stil de dans, în rolul celebrei cântărețe italiene Raffaella Carra.

Momentul special al serii va fi susținut de Tania Popa și fiica ei, Daria (16 ani), care se vor transforma în surorile Baccara și vor interpreta piesa Yes Sir, I Can Boogie'. Este cel mai greu rol din viața mea. N-am crezut că e atât de emoționant', spune Tania, care va cânta pentru prima dată pe o scenă alături de fiica ei.

Foto: Gabriela Arsenie-Antena1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare