; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Printesa elefant

Premieră la Megamax: serialul pentru adolescenți „Prințesa elefant”

07 November 2016

Din 9 noiembrie, de la ora 18.00, canalul Megamax aduce în premieră un nou serial pentru adolescenți: „Prințesa elefant' / „The Elephant Princess'. Producția are 26 de episoade a câte 25 de minute.

printesa-elefant

„Prințesa elefant' este povestea lui Alex care crede că este o fată obișnuită până când împlinește 16 ani. De ziua ei, în curtea din spatele casei apare un băiat însoțit de un elefant. Îi spune lui Alex că este moștenitoarea tronului din regatul Manjipoor și trebuie să învețe să-și folosească puterile magice pentru a-și apăra moștenirea împotriva unchiului ei perfid. Cei trei prieteni ai ei și elefantul Anala o ajută.

În al doilea sezon, minunata poveste îmbină aventura, dragostea, drama, muzica, magia și prietenia. Succesul lui Alex este umbrit de amenințarea puternicei vrăjitoare Diva, care nu numai că încearcă să tulbure domnia lui Alex în Manjipoor, ci îl influențează și pe frumosul Caleb și pe sora lui, Zamira. Alex se îndrăgostește de acest băiat chipeș care se luptă din ce în ce mai mult cu sentimentele lui împărțite între loialitatea față de Diva și dragostea pentru Alex.

Puteți vedea aici trailer-ul primului sezon:

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

1. Megamax anunță două premiere

2. Şase tineri talentaţi sunt „Ready For This', la Megamax

3. Sam, Eugenie și Washington încep aventura la Megamax!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare