Homepage  / Televiziune

Premieră la MasterChef România 2024. Decizia juraților care i-a surprins pe concurenții cu cele mai slabe farfurii

Premieră la MasterChef România 2024. Decizia juraților care i-a surprins pe concurenții cu cele mai slabe farfurii

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „MasterChef România” a fost difuzată luni, 14 octombrie 2024, la Pro TV. Opt concurenți au avut de demonstrate au talent în bucătărie și că îi pot surprinde pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Totuși, jurații au fost dezamăgiți și au luat o decizie fără precedent după ce au degustat preparatele.  

Decizie fără precedent la MasterChef România, 14 octombrie 2024 

Confruntările au continuat la MasterChef România, în ediția de luni, 14 octombrie 2024, iar Gina Pistol i-a anunțat pe concurenți că ultimele locuri rămase vor fi ocupate de cei mai buni. Totuși, nu toți concurenții s-au descurcat remarcabil. 

Opt concurenți au avut de demonstrate că se pricep într-ale gătitului și că pot aduce aromele nord-americane în bucătăria Masterchef. Alis Nuță, Alexandru Bodea, Ștefania Hriapcă, Denisa Pantea, Victor Marțolea, Melinda Cutur, Dana Maria Roman și Florin Ana au primit, la final, o decizie care a căzut ca un trăsnet din partea celor trei chefi jurați.  

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost dezamăgiți de ce au gustat, așa că i-au eliminat pe toți.  

Lăsați șorțurile. Părăsiți Masterchef cu toții”, a fost anunțul lui Florin Dumitrescu.  

Nu ați gătit aproape nimic”, le-a spus și Sorin Bontea. 

Decizia de a-i da pe toți afară nu am luat-o greu, însă mă bucur că am luat-o împreună. Am fost toți trei de acord cu treaba asta”, a spus Florin Dumitrescu.  

„Ei ne-au șocat pe noi, după care au fost și ei șocați. Nu ai cum să nu gătești nimic. În afară de niște fripturi pe acolo și alea vai de mama lor…” a spus Sorin Bontea.  

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton