Homepage  / Televiziune

Premieră la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat în timpul primei ceremonii a focului din acest sezon: „Miza o stabiliți voi!”

Premieră la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat în timpul primei ceremonii a focului din acest sezon: „Miza o stabiliți voi!”
4

de Alina Stoicescu,

Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat miercuri de la 20.30, la Antena 1, a adus din nou participanţii la cel mai dur test de fidelitate în faţa unei situaţii nemaiîntâlnite până acum, de-a lungul celor opt sezoane.

Premieră la Insula Iubirii

În premieră, ceremonia focului la care au participat concurentele din cuplu a avut spectatori în culise, acesta fiind modul Insulei de a le reda avantajul pierdut ispitelor masculine, care şi-au făcut intrarea pe Insulă mai târziu decât cele feminine.

Încă de dimineaţă, Radu Vâlcan, gazda reality show-ului şi-a făcut apariţia atât pe insula fetelor, cât şi pe cea a băieţilor pentru a le da o veste în premieră. „Astăzi se vor face alegerile pentru primul date şi, pentru prima oară, ispitele cu care se vor vedea partenerii voştri le veţi alege chiar voi. Miza alegerii o stabiliţi tot voi, alegând o ispită care reprezintă un pericol sau, dimpotrivă, nu!”.

Radu-Valcan_2-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Astfel, partenerii din cuplu au avut din nou ocazia să întâlnească ispitele alături de care îşi vor consuma testul jumătăţile lor. Seara, tensiunea a atins cote înalte în vila fetelor, aseară, la Antena 1. Chiar în timp ce acestea se pregăteau să confrunte adevărul despre partenerii lor, la prima ceremonie a focului, flacăra ispitei s-a aprins şi le-a purtat rapid de la extaz la agonie şi din şoc în şoc, demonstrându-le, din nou, că niciun plan făcut acasă sau nicio promisiune nu pot ţine pasul cu realitatea de pe insulă.

Ispitele masculine au putut urmări ceremonia focului

În tot acest timp, pentru prima oară la Insula Iubirii, ispitele masculine au avut ocazia să urmăreacă în vilă imaginile de la ceremonia focului, fără ca fetele să ştie acest lucru. Cum vor reacţiona concurentele la vederea imaginilor cu partenerii lor, telespectatorii vor putea urmări în cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate săptămâna viitoare, luni marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

„X Factor” revine cu un nou sezon. Noul „X Factor” vine şi cu o nouă formulă de juriu, astfel că Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1. Așadar, Loredana Groza și Florin Ristei s-au retras de la „X Factor”. Deși nu mai e jurat la „X Factor”, asta nu înseamnă că Florin Ristei nu are alte proiecte. Pe lângă concertele sale și aparițiile la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Florin face din nou echipă cu Speak. Cei doi au dat startul filmărilor pentru „Fierți pe insulă”, sezonul 2.  

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton