; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cobzality feat Matilda Pascal Cojocarita

Premieră la Eurovision: Matilda Pascal Cojocăriţa se alătură trupei Cobzality

10 February 2014

Cobzality feat Matilda Pascal CojocaritaMatilda Pascal Cojocăriţa este prima interpretă de muzică populară din România care îşi propune să urce pe scena Eurovision. Evenimentul li se datorează celor din trupa Cobzality, care i-au propus să colaboreze cu ei la piesa 'Steaua din vis'.

'La început am luat propunerea în joacă. Însă în momentul în care mi-am dat seama că e treabă serioasă, am venit în Bucureşti, am tras vocile şi am rămas în proiect. Îmi plac foarte mult cei din Cobzality, atât ca muzicieni, cât şi ca oameni. Mă simt minunat în preajma lor, ca o colegă, o prietenă. Mă fac să întineresc.'

Alegerea trupei Cobzality nu este deloc întâmplătoare. 

'Matilda Pascal Cojocăriţa este un om deosebit şi o profesionistă, atribute pe care le-am căutat la potenţialul nostru colaborator din zona folclorului. Apoi am vrut o <> foarte frumoasă pentru solista noastră, Bianca, şi o voce cu timbru special. Nu în ultimul rând o interpretă versatilă, care să aibă în repertoriu mai multe genuri. Toate acestea le-am găsit la Matilda Pascal Cojocăriţa', povesteşte Florin Romaşcu. 

Cobzality şi Matilda Pascal Cojocăriţa se vor înscrie la Eurovision cu o piesă care îmbină sonorităţile moderne, caracteristice trupei, şi muzica autentică românească. Ei se bazează şi pe o apariţie scenică spectaculoasă. Povestea de dragoste dintre o pământeană şi un astru va fi ilustrată printr-un show marca Robi şi Florin – aşa cum cere fişa postului încă din perioada SISTEM, care va include măşti din Maramureş, tobe exotice, un căluşar şi alte elemente spectaculoase.

Credit foto: Dan St Andrei

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare