; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Just Jillian

Premieră la E!: “Just Jillian”. Începe de duminică, 31 ianuarie

14 January 2016

Jillian Michaels nu este doar un fenomen din lumea fitness-ului, ci şi o mamă, parteneră, şefă şi prietenă, care trebuie să echilibreze părţile pozitive şi cele negative ale vieţii.

JUST JILLIAN -- Pictured: Jillian Michaels -- (Photo by: Don Flood)

Jillian Michaels – (Photo: Don Flood)

Jillian Michaels este binecunoscută datorită forţei, agilităţii, discursului motivaţional dur şi a hotărârii cu care se motivează pe ea însăşi şi pe cei din jur. Dar dincolo de statutul de vedetă de succes se ascund multe alte lucruri. Jillian se împarte între doi copii, iubita ei, un partener de afaceri, un grup de prieteni care îi sunt ca o familie şi 15 animale de companie, iar telespectatorii vor avea ocazia să intre în culisele vieţii ei aglomerate o dată cu premiera emisiunii săptămânale Just Jillian', de duminică, 31 ianuarie, de la ora 21.00, la E!.

Pentru prima dată, fanii care au văzut-o pe Jillian pe micul ecran, în lumina reflectoarelor, vor arunca o privire necenzurată în viaţa femeii care stă în spatele imperiului de fitness construit prin mii de ore de sport şi efort şi îi vor cunoaşte pe oamenii din viaţa ei, care o sprijină şi o ajută să gestioneze haosul.

De-a lungul dcelor 8 episoade din acest sezon, Jillian este prinsă între ciocan şi nicovală, împărţindu-se între administrarea imperiului ei în continuă creştere, fetiţa ei de 5 ani, Lukensia („Lu'), şi băieţelul ei de 3 ani şi jumătate, Phoenix, alături de iubita ei, Heidi, şi încearcă să le dedice tuturor cât mai mult timp. Jillian şi partenerul ei de afaceri („soţul de la muncă'), Giancarlo, încearcă mereu să descopere noi modalităţi prin care Empowered Media să poată răspunde cererilor numeroşilor ei fani. Împreună lucrează la o listă aparent interminabilă de proiecte noi, printre care se află şi un nou turneu al lui Jillian, o nouă carte, DVD-uri cu exerciţii, o nouă investiţie financiară, o linie de produse alimentare sănătoase, o linie vestimentară dedicată sportului, o linie de suplimente nutritive, un podcast marca Jillian Michaels, proiecte TV şi pregătirea protejaţilor ei din lumea fitness-ului.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare