; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1 Into the Badlands1

Serial în premieră la AMC: “Into the Badlands”. Galerie foto, poveste, trailer

11 November 2015

Primul episod va fi difuzat de către toate posturile AMC Global simultan cu premiera în SUA în data de 16 noiembrie la ora 05.00, iar apoi va fi reluat în primetime de la ora 23.00.

[Not a valid template]

Civilizaţia, aşa cum o ştim noi, a încetat să mai existe, distrusă de o succesiune de catastrofe. Miliarde de oameni dispar, naţiunile se prăbuşeşte, oraşele devin ruine. Supravieţuitorii se întorc pe câmpuri pentru a le cultiva să îşi procure hrana. Subzistenţa este tot ceea ce contează și lumea intră într-o perioadă de regres.

O societate feudală apare în ceea ce era cândva Midwestul american, unde cei mai putenici şi brutali se ridică prin forţă şi bogăţie pe spatele multora. Această zonă este cunoscută sub numele de Badlands şi este împărţită între şapte rivali Baroni. Aceşti bărbaţi şi femei controlează resursele necesare traiului zilnic. Fiecare Baron îşi întăreşte domnia de fier cu ajutorul armatelor loiale de asasini antrenaţi, cunoscuţi drept Clipperi. Clipperii îşi încep educaţia riguroasă de arte marţiale de mici copii, când sunt denumiți Colts. Fiecare Colt este selectat şi instruit de către un senior Clipper, ce urmăreşte antrenamentul tânărului. Clipperii se bucură de statutul şi confortul la care populaţia normală doar visează şi sunt dispuşi să îşi sacrifice viaţa în serviciul baronilor lor.

Puţini Clipperi ajung să îşi serbeze a 30-a aniversare, dar Sunny (Daniel Wu) nu este un Clipper obişnuit. El era un orfan muritor de foame când a ajuns la Ford, un teritoriu compus ce aparţine baronului Quinn (Marton Csokas). Tânărul Sunny şi-a demonstrat competenţele letale în artele marţiale, prima crimă pe care a comis-o fiind la vârsta de nouă ani. Ca şi Clipper, Sunny a crescut rapid în ierarhie devenind şeful Clipperilor lui Quinn cât şi consilierul său de încredere. El a curmat peste 400 de vieţi şi are o meritată reputaţie de asasin fără milă.

Timp de zeci de ani, Quinn a fost incontestabil cel mai puternic Baron din Badlands. Nimeni din cei care l-au contestat nu au trăit să povestească. Dar apare o suspiciune cum că el ar deveni vulnerabil. Cel mai nou Baron al teritoriului Widow (Emily Beecham), a început atacuri asupra transporturilor lui Quinn şi îi testează apetitul de luptă.

Unul dintre aceste atacuri îl conduce pe Sunny către M.K. (Aramis Knight), un adolescent ce a supravieţuit dintr-o ambuscadă mortală asupra unui transport de sclavi către Ford. Sunny ajunge să înţeleagă că tânărul ascunde un secret întunecat şi că acesta are o recompensă solidă pusă pe capul său. În timp ce Widow îşi duce campania împotriva lui Quinn, destinelele stoinicului asasin şi a tânărului impetuos se împletesc. Sunny îl alege pe M.K. pentru a fi al său Colt, o decizie ce le va afecta viaţa amândurora. În evoluţia relaţiei lor ca profesor-elev, fiecare va descoperi adevăratul scop; împreună ei pornesc spre o odisee ce ar putea face diferenţa între haos şi iluminare pentru toată lumea din Badlands.

Primul sezon „Into the Badlands' are 6 episoade cu durata de o oră. Creatorii producției sunt Alfred Gough și Miles Millar, care au mai lucrat împreună la serialele: „Smallville', „Îngerii lui Charlie' sau „Timecop'.

 

Puteți vedea trailer-ul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare