Homepage  / Cinema / Vedete străine

Când are premiera „It Ends With Us”. De ce fanii au criticat viitorul film cu Blake Lively. Colleen Hoover: „E vina mea”

Când are premiera „It Ends With Us”. De ce fanii au criticat viitorul film cu Blake Lively. Colleen Hoover: „E vina mea”
4

de Roxana Mirea,

Filmul „It Ends With Us”, viitoarea adaptare cinematografică a romanului best-seller al lui Colleen Hoover, va avea premiera în cinematografe mai repede decât ne-am și așteptat. Protagoniștii sunt Blake Lively, Justin Baldoni și Brandon Sklenar, însă fanii cărți „Totul se termină cu noi” și-au exprimat nemulțumirea cu privire la acești actori.   

Când va avea premiera filmul It Ends With Us 

Filmul „It Ends With Us” va ajunge în cinematografe mai devreme decât ne așteptam. Adaptarea de către Sony Pictures și Wayfarer Studios a romanului best-seller al lui Colleen Hoover, cu Blake Lively, Justin Baldoni și Brandon Sklenar în rolurile principale, va fi lansată pe 9 februarie 2024, potrivit hollywoodreporter.com.

Filmul a început producția în New Jersey în luna mai, dar a fost oprit o lună mai târziu, cu puțin peste jumătate din film finalizat, după ce s-a confruntat cu greva scenariștilor. Producția speră să reia filmările odată ce greva se va încheia, iar data de lansare din februarie sugerează că sunt încrezători că va fi finalizat la timp. 

Deși a avut un trecut complicat, Lily Bloom a știut întotdeauna ce viață își dorește. În timp ce locuiește în Boston, ea îl întâlnește pe neurochirurgul Ryle Kincaid și crede că s-ar putea foarte bine să-și fi găsit sufletul pereche”, se arată în rezmatul filmului. „Curând, însă, apar întrebări legate de relația lor și, pentru a complica lucrurile, iubitul ei din liceu, Atlas Corrigan, revine în peisaj, punând în pericol relația ei cu Ryle.” 

De ce fanii au criticat distribuția filmului 

Hoover s-a adresat recent fanilor care par nemulțumiți de faptul că Lively și Baldoni sunt protagoniștii din cauza vârstei acestora. Vorbind pentru Today, autoarea a precizat că a vrut să îmbătrânească personajele din film pentru a corecta o greșeală pe care a făcut-o când a scris cartea. 

Pe vremea când am scris It Ends With Us, [genul] new adult era foarte popular”, a spus ea. „Scriai personaje de vârstă universitară. Asta am fost contractată să fac. Am făcut-o pe Lily foarte tânără. Nu știam că neurochirurgii merg la școală timp de 50 de ani. Nu există niciun neurochirurg de 20 de ani. Când am început să fac acest film, mi-am zis: „Trebuie să îmbătrânim personajele, pentru că am greșit”. Deci, asta e vina mea.” 

Met Gala 2022 – An Anthology of Fashion – ArrivalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Pe lângă faptul că joacă în acest proiect, Baldoni este și regizor și producător executiv, iar Lively și Hoover i se alătură ca producători executivi. Christy Hall (I Am Not Okay With This) a scris scenariul. 

Publicată în 43 de limbi străine, cartea „Totul se termină cu noi”, care se concentrează pe teme de abuz domestic și se bazează în mare măsură pe propria copilărie a lui Hoover, a devenit cea mai bine vândută carte tipărită din 2022 și a fost pe lista celor mai bine vândute cărți din New York Times timp de peste 90 de săptămâni. O continuare a romanului, intitulată „It Starts with Us” / „Totul începe cu noi”, a fost lansată în octombrie anul trecut. Ambele romane au fost traduse și la noi, la editura Epica. 

Colleen Hoover apără costumele lui Blake Lively din film 

Colleen Hoover a reacționat după ce oamenii au criticat costumele lui Blake Lively din filmul „It Ends With Us”. Într-un interviu, autoarea, care a scris în 2016 romanul pe care se bazează viitorul film, a apărat ținutele din film, după ce fanii s-au pronunțat împotriva lor când au apărut online poze de la filmări, scrie etonline.com.

Pozele respective arată personajul lui Lively, Lily Bloom, purtând pantaloni cu modele, o haină matlasată, o jachetă cu petice și multe altele, toate acestea fiind criticate online. Hoover, care a precizat că „iubește” conversația în jurul ținutelor lui Lily pentru că arată că fanilor „le pasă” de proiect, nu este îngrijorată de simțul vestimentar al personajului. 

Nu-mi amintesc deloc să fi descris ținutele”, a spus Hoover. „Nu-mi pasă ce au pe ei. În mintea mea, este vorba despre conversația pe care o au și despre poveste. Este la fel și în film.” 

Când vine vorba de îngrijorarea fanilor, Hoover a spus: „Ați văzut câteva ținute care sunt complet scoase din context. Nu sunt îngrijorată de asta.” 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton