Homepage  / Televiziune

Premieră în istoria Asia Express. Motivul pentru care Irina Fodor a oprit cursa. „Este pentru prima dată în 7 sezoane când pățim asta”

Premieră în istoria Asia Express. Motivul pentru care Irina Fodor a oprit cursa. „Este pentru prima dată în 7 sezoane când pățim asta”
3

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express a fost difuzată marți, 22 octombrie 2024, la Antena 1. Două echipe s-au confruntat în jocul pentru amuletă, iar apoi, concurenții au pornit într-o nouă cursă, însă au întâmpinat o situație fără precedent în istoria show-ului. Irina Fodor a fost nevoită să oprească cursa.  

Echipa care a câștigat imunitatea, la Asia Express – 22 octombrie 2024 

Două echipe au luptat în jocul pentru amuletă, în ediția de marți, 22 octombrie 2024, a emisiunii Asia Express. Oana Paraschiv și Mihai Găinușă s-au calificat primii. La scurt timp, au ajuns Carmen și Andreea. La final, oamenii de radio au fost cei care au câștigat amuleta în valoare de 1000 de euro. 

Asia Express (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Ordinea plecărilor în cursa a fost stabilită de Oana și Mihai. După ei au plecat Nicolai și Sorin, Ioana și Mane. Ultimele au fost surorile Carmen și Andreea. 

Apoi, deznodământul zilei extrem de obositoare care decide clasamentul înainte de ultima șansă a fost cu totul neașteptat. Cursa a avut un final unic în istoria competiției. Din cauza aglomerației, Irina Fodor a fost nevoită să oprească cursa și să amâne întâlnirea cu cele patru echipe. 

Ora târzie, precum și aglomerația, îi puneau în pericol pe concurenți, astfel că au fost rugați să coboare din mașini și să urce în cele ale producției. Pe drum, Ioana și Mane au aflat că sunt primii și că vor petrece noaptea la un hotel, potrivit a1.ro.

„Iată că avem o situație super specială. Este pentru prima dată în 7 sezoane când pățim asta. Se pare că nu este de glumit cu această sărbătoare, care se întâmplă la sfârșit de Ramadan. Aduce, desigur, o mare bucurie în inimile localnicilor, dar în trafic situația este mai delicată. Timpul parcă s-a dilatat pe acest traseu. Dacă la plecare, GPS-ul arăta două ore, pe măsură ce parcurgi aceste două ore, apar pe traseu focare de trafic intens, astfel încât orele se înmulțesc și din două devin patru, apoi șase, apoi opt și tot așa ajungem să parcurgem 20 de kilometri în multe ore. Avem problemele acestea de vreo trei zile, dar ca astăzi, niciodată. Așa că am fost nevoită să anulez întâlnirea cu drăguții mei de la pupitru. S-a făcut noapte. Avem de mers multe ore până în orașul în care trebuie să ajungem. Mâine este cursa pentru ultima șansă și nu puteam să îi las să ajungă la cazare la două-trei dimineața, așa că le-am asigurat cazările pentru această noapte, am rugat cu reporterii să îi transporte cu mașinile de producție, iar ordinea venirii la mine, care inițial se întâmpla la pupitru, va fi acum reflectată de poziția lor pe acest traseu din momentul în care dau stop, ceea ce voi face chiar acum”, a fost anunțul făcut de Irina Fodor.  

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton