Homepage  / Advertorial

Premieră dublă pe AXN: Sezonul 2 din FBI: Biroul Federal de Investigații și FBI: Most Wanted vor fi difuzate începând cu 7 octombrie

Premieră dublă pe AXN: Sezonul 2 din FBI: Biroul Federal de Investigații și FBI: Most Wanted vor fi difuzate începând cu 7 octombrie

de Redactia Tvmania

AXN anunță mult-așteptatele premiere ale toamnei: sezonul 2 din FBI: Biroul Federal de Investigații și FBI: Most Wanted, două dintre cele mai populare producții de tip procedural drama ale tuturor timpurilor. Realizate de Dick Wolf, câștigător al premiului Emmy, serialele vor oferi telespectatorilor momente captivante și scene pline de suspans, pe măsură ce detectivii se confruntă cu numeroase provocări, iar inteligența, flerul și intuiția le vor fi din nou puse la încercare. 

Sezonul 2 al FBI: Biroul Federal de Investigații va avea premiera pe 7 octombrie, începând cu ora 21.00, urmat de FBI: Most Wanted, în aceeași zi, de la ora 22.00. Serialele vor fi difuzate în fiecare luni, la aceleași ore. 

FBI: Biroul Federal de Investigații continuă cu sezonul 2, o nouă și interesantă aventură criminalistică, în care agenții speciali luptă pentru dreptate, în timp ce mizele jocului devin mai mari ca niciodată. Condusă de Maggie Bell (Missy Peregrym) și OA Zidan (Zeeko Zaki), echipa se va confrunta cu cei mai cruzi criminali și infracțiuni fără precedent, inclusiv terorism, trafic de persoane și crimă organizată. Pe măsură ce investighează aceste cazuri complicate, agenții trebuie nu doar să facă față amenințărilor externe, ci și să gestioneze provocările interne din cadrul biroului de investigații. Sezonul 2 pătrunde mai adânc în viața personajelor, în special a lui Maggie, care continuă să se confrunte cu trauma emoțională a pierderii soțului. De asemenea, încrederea lui OA este pusă la încercare, deoarece trecutul său ca agent sub acoperire îi creează dificultăți în cadrul FBI. Fiecare episod vine cu noi răsturnări de situație și evoluții neașteptate, ținând telespectatorii cu sufletul la gură. 

Imediat după FBI: Biroul Federal de Investigații, fanii se vor bucura de o a doua premieră a lunii octombrie – FBI: Most Wanted. În primul sezon, telespectatorii vor pătrunde în lumea Grupului Operativ din cadrul FBI, o unitate specială, care se concentrează pe urmărirea și capturarea celor mai periculoși infractori. Conduși de Jess LaCroix (Julian McMahon), un detectiv profesionist cu un temperament calm, dar implacabil, agenții au sarcina de a prinde criminalii, care încearcă să fugă după ce au comis crime îngrozitoare. Din echipă mai fac parte Kenny Crosby (Kellan Lutz), un fost specialist în informații secrete al armatei, Sheryll Barnes (Roxy Sternberg), o agentă dură și ambițioasă, cu experiență în poliție, și Hana Gibson (Keisha Castle-Hughes), o expertă în tehnologie și analist de comunicații. Serialul a devenit cunoscut pentru interpretarea ireproșabilă a actorilor, profunzimea emoțională a personajelor și portretizarea realistă și a provocărilor cu care detectivii se confruntă în capturarea infractorilor. 

Așadar, luna octombrie va fi plină de adrenalină, suspans și emoție. Eroii preferați din FBI: Biroul Federal de Investigații revin cu cel de-al doilea sezon, iar noi agenți pornesc într-o luptă neobosită pentru a face dreptate, în primele episoade din FBI: Most Wanted.  

Promo FBI S2 și FBI Most Wanted:

(P) Articol realizat în colaborare cu AXN

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton