; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Francesco   Credit Photographic Service L

Premieră. Discovery va difuza, luni, „Francesco”, un documentar-portret despre Papa Francisc

04 April 2021

În regia unui producător și regizor nominalizat la Oscar®, Evgeny Afineevksy, „Francesco' oferă publicului un acces fără precedent către Sfințenia Sa Papa Francisc, dezvăluind un lider global care abordează situații complexe și dificile cu umilitate, înțelepciune și generozitate către toată lumea.

Documentarul duce privitorul într-o călătorie care accentuează empatia incredibilă de care dă dovadă Papa Francisc, un lider care continuă să inspire și să dea speranță oamenilor într-un moment extraordinar din viețile noastre. „Francesco' abordează subiecte precum încălzirea globală, refugiații și imigranții, emanciparea femeilor, abuzurile sexuale, LGBTQ, pandemia și multe altele care figurează în știrile de zi cu zi. Documentarul reușește astfel să examineze felul în care oamenii pot lua inițiativa pentru a face tranziția spre un nou mod de viață în secolul 21.

FRANCESCO poate fi urmărit pe Discovery Channel luni, 5 aprilie, la ora 22:00.

Pe lângă accesul fără precedent alături de Papa Francisc, documentarul intră în mai multe detalii despre viața acestuia datorită unor interviuri cu cei care i-au fost și îi sunt alături, inclusiv cu nepotul său, Jose Ignacio Bergoglio, cu Sfinția sa Papa Benedict al XVI-lea, precum și cu Juan Carlos Cruz, o victimă și un activist al celor care au trecut prin abuzuri sexuale, dar și cu călugărița Norma Pimentel, care luptă pentru refugiații din Statele Unite.

Francesco' oferă un portret al unui om care și-a dedicat viața pentru a aduce oamenii împreună într-o adevărată comunitate globală.

Telespectatorii sunt încurajați să se alăture conversației din jurul documentarului și pe social media, folosind hashtag-ul #Francesco.

Sursa foto: Credit Photographic Service L’Osservatore Romano, Discovery

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare