; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Discovery Channel

„Comoara de pe Insula Șarpelui”, la Discovery din 15 septembrie

07 September 2015

Noua emisiune „Comoara de pe Insula Șarpelui' are premiera pe Discovery Channel, marți, 15 septembrie, de la ora 20:00.

[Not a valid template]

O comoară legendară, estimată la o valoare de sute de milioane de dolari, o echipă de elită în căutare de comori care pornește pe urmele unei noi teorii radicale și locurile sălbatice din largul coastei de sud-est a Braziliei – o expediție atât de fascinantă, însă atât de periculoasă. Acești specialiști au adunat dovezi care îi conduc spre un loc unde nimeni altcineva nu ar mai îndrăzni să se ducă: o insulă îndepărtată, periculoasă, plină de mii de vipere ucigătoare. Se numește Queimada Grande, însă localnicii îi spun 'Insula Șarpelui'.

Legendara comoară care a declanșat această expediție este cunoscută sub numele de 'Comoara Trinității' și nicio persoană dintre cele care o tot caută de aproape 500 de ani încoace nu a reușit să o găsească. În secolul 16, conchistadorii portughezi și-au croit drum prin jungla încă neexplorată din zona unde astăzi se află Brazilia și, conform legendei, au furat un morman de aur incaș. De atunci, mulți au făcut vărsare de sânge, au ars sate întregi din temelii și au evadat din mâinile piraților puși pe jaf în speranța că vor găsi acea comoară, însă degeaba. Aurul nu a mai ieșit niciodată la iveală din negura istoriei.

Acum însă, înarmați cu tehnologii performante, exporatorii noștri vor încerca să găsească și să folosească mai multe indicii care au protejat comoara atâtea secole la rând. Ei vor avea însă nevoie de nervi de oțel, fiindcă vor avea de înfruntat pirați moderni, condiții meteo dificile și unul dintre cele mai periculoase locuri din lume, unde un singur pas greșit ar putea să-i facă să piardă nu numai bogății incredibile, ci în ultimă instanță chiar propriile vieți.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare