; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Premiera „Bravo, ai stil! All Stars”, astăzi la Kanal D. Care sunt noutățile

Premiera „Bravo, ai stil! All Stars”, astăzi la Kanal D. Care sunt noutățile

22 January 2018

Kanal D dă astăzi startul noului sezon al emisiunii „Bravo, ai stil! All Stars', unde concurează cele mai bune concurente ale sezoanelor precedente, inclusiv cele trei câștigătoare, Iuliana, Marisa și Silvia. Prima ediție începe la ora 16.30.

În acest nou sezon, toate cele 11 concurente vor fi nevoite să demonstreze că își merită titlul de cele mai stilate: nu vor avea voie să apeleze la ajutorul unui stilist, dar vor avea la dispoziție suma de 3000 de lei pe săptămână pentru a-și compune ținutele. Mai mult, fetele vor beneficia de un adevărat atelier de croitorie, dotat cu toate cele necesare, locul unde își vor pune în valoare creativitatatea. Atelierul de croitorie va fi, în același timp, și un test major pentru ele, locul unde se va vedea cât de talentate sunt când vine vorba de stil.  

Telespectatorii vor avea în continuare un cuvânt greu de spus în alegerea câștigătoarei, aceștia își vor putea vota concurentele favorite accesând paginile dedicate ale acestora, pe microsite-ul „Bravo, ai stil!'.

Încă o noutate a acestui sezon este imnul „Bravo, ai stil! All Stars', compus de Alex Velea în concordanță cu mesajul pozitiv al emisiunii, acela că poți câștiga atunci când crezi în forțele tale. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare