; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serial Prizoniera destinului_Kanal D

Kanal D a anunțat premiera serialului „Prizoniera destinului”, cu Demet Ozdemir în rolul principal

25 November 2020

Kanal D a anunțat premiera serialului „Prizoniera destinului', cu Demet Ozdemir și  Ibrahim Celikkol  în rolurile principale

 Începând din 9 decembrie, de la ora 20.00 va debuta la Kanal D producția „Prizoniera destinului' (titlul original: „Dogdugun Ev Kaderindir').  Serialul va putea fi vizionat trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri, iar intriga puternică, emoția și personajele bine conturate nu vor fi absente.

'Prizoniera destinului' este un serial inspirat dintr-o poveste de viață reală, și o are în centrul acțiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o fată frumoasă care trece printr-o serie de experiențe dramatice. Pentru ea viața devine un carusel de emoții intense. Parinții naturali o dau spre adoptie, iar tânăra intră în mijlocul unei familii adoptive care o va crește cu responsabilitate și dragoste.

           Zeynep trăiește într-un mediu echilibrat, înconjurată de iubire și educată în cel mai bun mod cu putință, dar totul ia o turnura dramatică din momentul în care mama naturală își face apariția în viața tinerei, căutând să recapete controlul asupra vieții fiicei sale.

După începerea difuzării serialului Prizoniera destinului', telespectatorii vor putea urmari în continuare noi episoade ale serialului Nemilosul Istanbul', în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare