Homepage  / Recomandări

PRELIMINARIILE EURO 2024: Cine transmite meciul România – Andorra

PRELIMINARIILE EURO 2024: Cine transmite meciul România – Andorra

de Tavi Cojocaru,

România – Andorra, joc din preliminariile Campionatului European din 2024, va avea loc duminică, de la ora 21:45, pe „Arena Națională” și va fi transmis în direct la TV.

Partida, care va fi difuzată de Prima TV, se va desfășura în fața unei asistențe speciale, pe stadion fiind permis accesul doar pentru 20.000 de copii. România a fost astfel pedepsită de UEFA în urma incidentelor de la meciul cu Kosovo.

România – Andorra: calculele calificării s-au complicat

Victoria este vitală, deoarece calculele calificării s-au complicat și mai tare după rezultatul de joi, 0-0 cu Belarus. În plus, Israel are două meciuri amânate, cele care trebuiau să se dispute în octombrie, cu Elveția (acasă) și cu Kosovo (în deplasare).

Dacă învinge Andorra, România va ajunge la 16 puncte, cu 5 peste Israel, echipa de pe locul 3 din Grupa I, dar care va mai avea două restanțe de jucat. Tricolorii nu mai stau doar la mâna lor, ci trebuie să aștepte și cel puțin un pas greșit al israelienilor.

România mai are însă un avantaj: foarte probabil meciul considerat în deplasare cu Israel se va desfășura pe teren neutru, dacă situația militară din Țara Sfântă se va menține încordată până la mijlocul lunii noiembrie.

România – Andorra: tricolorii trebuie să se revanșeze după meciul cu Belarus

Cel mai recent rezultat al tricolorilor, 0-0 cu Belarus, nu numai că a complicat ecuația calificării, dar a și stârnit un noul val de critici la adresa tricolorilor.

„Nu văd nimic colectiv, totul e după ureche. Totul e individual, nu avem o idee comună despre cum trebuie să atacăm și ce trebuie să facem!

Nu ne-a împiedicat gazonul să atacăm, am ajuns de foarte multe ori în preajma careului, dar totul era haotic, la nimereală, fără să fie ceva gândit, care să pună în valoare jucătorii noștri”, a spus fostul mare internațional Gică Popescu, imediat după acel joc.

„Sunt dezamăgit rău. Meciul ăsta trebuia să-l câștigăm cum, necum. Dar am jucat prea simplist, economicos, la ce-o ieși, am tot pasat, am tot centrat, doar doar vine unul s-o bage în poartă. Sau am tras chinuit la poartă. Nici de pe bancă nu a venit nimic, aceeași precipitare, frică, frică de rezultat”, a precizat, în aceeași notă, Dorinel Munteanu, alt fost mare jucător.

Denis Alibec, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi și colegii lor au acum șansa de a se revanșa în fața fanilor și a celor care i-au criticat.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton