; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Istoria lumii

PREISTORIA, primul volum din „Istoria lumii pentru copii”, gratuit, împreună cu revista TVMania

15 February 2021

„Istoria pentru copii' este cea mai nouă colecție marca Colecțiile Libertatea. Gândită special pentru copii, noua colecție transformă învățarea într-un proces distractiv, care le va face plăcere. 

Primul volum din colecție, PREISTORIA, este distribuit GRATUIT împreuna cu numărul 7 al revistei TVMania, care a apărut la toate punctele de difuzare a presei luni, pe 15 februarie. 

Noua colecție dedicată copiilor e compusă din 45 de cărți care povestesc istoria lumii pe înțelesul copiilor, într-o formă relaxată și cu umor. Alături de capitole din istoria lumii adaptate pentru cei mici, cărțile folosesc ilustrații pentru a spune povești educative despre cum s-a format și a evoluat lumea așa cum o știm azi.

Ediția numărul 1 se numește „Preistoria' și le povestește copiilor despre evoluția omului modern: de la învățarea mersului biped la descoperirea focului, de la folosirea peșterilor ca adăpost la migrațiile continentale. 

În „Istoria pentru copii', episoadele istorice importante sunt transpuse într-o formă foarte prietenoasă cu cei mici. Copiii descoperă poveștile prin ochii celor doi protagoniști ai seriei, copiii Carmen și Marco, care găsesc în pivnița bunicului lor hărți, lunete, busole și instrumente, ca într-un adevărat muzeu de istorie. Bunicul lor se hotărăște să le povestească cu entuziasm despre marile epoci din trecutul omenirii și despre personajele, faptele și invențiile care au făcut istorie.

Află mai multe despre noua colecție de cărți pentru copii, pe colectii.libertatea.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare