; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Croods_S2_storyart_USA_en

Preistoria nu a fost niciodată atât de amuzantă! De mâine, Minimax difuzează „Începuturile familiei Crood”

04 January 2018

Din 5 ianuarie, canalul pentru copii Minimax programează producția DreamWorks „Începuturile familiei Crood'. Serialul animat, inspirat din filmul animat „Croods' (2013), va fi difuzat zilnic, de la ora 19.00, și în reluare de la ora 11.30 (în weekend) și de la ora 10.00 (de luni până vineri). Primul sezon are 13 episoade.

 Vezi galeria foto >

Prima familie din istoria lumii revine în „Începuturile familiei Crood'. Suntem în epoca preistorică Croodacious, dar familia are probleme moderne, ca noi toți. Printre lucrurile cu care se confruntă se află școala, petrecerile în pijamale sau alegerile.

 

Ei sunt familia Crood

Grug

Primul mascul-alfa din istorie, Grug este cel mai puternic și mai încrezător vânător din familia lui. Este un tată iubitor și extrem de protector vizavi față de copiii lui, care este dispus să facă orice pentru a le dovedi copiilor săi că pot face orice visează – chiar și să lovească Luna în față –, chiar dacă, de obicei, planurile nu îi prea ies. Grug urăște faptul că lumea se schimbă, dar e celebru pentru perseverența lui.

 

Eep

Prima adolescentă din istorie, Eep e decisă să depășească limitele și să exploreze lumea din jur, cu o curiozitate modernă, care îi dă de furcă uneori (bine, de cele mai multe ori). Competitivă, sportivă și aventuroasă, Eep vrea cu disperare să se integreze în grupul tinerilor cool, dar nu uită niciodată că familia este pe primul loc.

 

Thunk

E un puști amețit, care nu a moștenit deloc genele talentate la vânătoare ale familiei Crood. Nu e deloc coordonat și reușește performanța de a se lovi singur în cap cu o piatră aruncată chiar de el. E, de fapt, un intelectual și visător, care este creativ într-o vreme în care a fi creativ nu e un concept care să fi fost inventat încă. Dar nu observă deloc că e respins de restul lumii din cauza naturii lui artistice.

 

Sandy

Mezina familiei, Sandy e ca o pisicuță sălbatică: feroce și adorabilă în același timp. Deși abia învață să vorbească, e extrem de periculoasă. Pe cât e de intensă, pe atât e de jucăușă, și poate că într-o zi Sandy va deveni cel mai aprig vânător din familia Crood.

 

Ugga

Este o expertă în vânătoare, care a lăsat baltă pietrele pentru a fi mamă casnică. Dacă Grug e forța din familie, Ugga e creierul. Îl ține mereu în frâu pe soțul ei impulsiv și caută soluții pașnice, dar dacă cineva îi amenință copiii sau onoarea familiei, Ugga se transformă repejor într-o forță de temut.

 

Gran

Este cel mai longeviv locuitor din Valea Ahhh! și le-a văzut pe toate la viața ei, așa cum toată lumea de aici a văzut-o pe ea în toată splendoarea. Nu de alta, dar bătrânica se dezbracă de fiecare dată are ocazia… Glumeață și șmecheră, Gran se poate lăuda că deține titlul de prima și cea mai rea soacră din lume, legându-se de Grug cu fiecare ocazie care i se ivește.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare