Homepage  / Televiziune

Prăjiturela, două noi emisiuni culinare la TV Paprika. Când încep „Gusturi și arome din bucătăria bunicii” și „De la fermă în farfurie”

Prăjiturela, două noi emisiuni culinare la TV Paprika. Când încep „Gusturi și arome din bucătăria bunicii” și „De la fermă în farfurie”
9

de Redactia Tvmania

TV Paprika aduce în această toamnă o dublă porție de savoare și tradiție prin lansarea a două emisiuni culinare în premieră, ambele având-o ca gazdă pe talentata Mihaela Sava, cunoscută publicului sub numele de Prăjiturela.

Toamna începe cu două emisiuni culinare în premieră la TV Paprika cu Prăjiturela

Cele două seriale promit să încânte gusturile tuturor iubitorilor de bunătăți autentice și să aducă în casele românilor aromele inconfundabile ale bucătăriei tradiționale.

Prima emisiune, Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela, vă va transporta în universul cald și nostalgic al rețetelor de odinioară. Mihaela Sava explorează deserturile și preparatele care ne-au încântat copilăria, dezvăluind secretele bine păstrate ale bunicilor noastre.

Fiecare episod este o călătorie emoționantă prin poveștile bunicilor invitate și tradițiile care încă se păstrează, condimentată cu rețete care vă vor aduce aminte de gustul autentic de acasă. Pregătiți-vă să redescoperiți plăcerile simple, dar savuroase, ale bucătăriei tradiționale, începând din 7 septembrie, în fiecare weekend, de la ora 20:30, doar la TV Paprika.

20240416_PrajiNagyik_Brusturoasa_MateiRodica_foto_promo_BE29237Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cea de-a doua emisiune, De la fermă în farfurie cu Prăjiturela, ne aduce mai aproape de originile ingredientelor pe care le folosim zilnic, evidențiind drumul parcurs de ingrediente, de la sursă la preparatul final. TV Paprika ne conduce într-o călătorie gustativă prin bucătăria românească, în care tradițiile rurale se îmbină armonios cu influențele moderne.

În această serie, Prăjiturela explorează cum se transformă ingredientele proaspete, direct de la fermă, în preparate delicioase care încântă toate simțurile. Nu ratați premiera acestei noi emisiuni pe 7 septembrie și urmăriți fiecare episod în fiecare weekend, de la ora 21:00, la TV Paprika.

Sursa foto: TV Paprika

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton