; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Prague Open”, cu Halep cap de serie nr. 1, se vede în exclusivitate la Digi Sport

Turneul de tenis de la Praga, cu Halep cap de serie nr. 1, se vede în exclusivitate la Digi Sport

10 August 2020

Digi Sport va transmite în direct și în exclusivitate Turneul de tenis de la Praga, care se desfășoară în perioada 10 – 16 august 2020. De asemenea, competiția poate fi urmărită pe Digi Online, dar și pe site-ul digisport.ro.

Simona Halep și-a anunțat prezența la Turneul de la Praga și este cap de serie numărul 1. Prague Open este primul turneu, după declanșarea pandemiei, la care participă numărul 2 WTA. Simona va evolua pe zgură, suprafața sa preferată de joc.

Halep va fi însoțită pe tabloul principal de alte două românce, Irina Begu și Patricia Țig. Cele două au evoluat în această săptămână la Palermo unde, din păcate, au fost eliminate din primul tur. În calificările turneului din Cehia, România are alte patru reprezentante: Ana Bogdan, Irina Bara, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse.

Turneul de la Praga este un turneu din categoria WTA International, având premii în valoare totală de 250.000 de euro. Câștigătoarea va fi recompensată cu 43.000 de dolari și 280 de puncte în clasamentul WTA. Competiția se va desfășura fără spectatori, iar participanții vor respecta reguli stricte pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare