; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poziţia Copilului, varianta Cronica Cârcotaşilor

“Poziţia Copilului”, în premieră la tv, diseară la “Cronica Cârcotaşilor”

13 March 2013

Pentru ediţia de astăzi a Cronicii', Cârcotaşii de la Prima TV au pregătit două scenete rupte din realitate. S-au gândit să vă curme aşteptarea şi să vă prezinte, în premieră, pe micile ecrane, Poziţia Copilului'. Evident, în stilul caracteristic!

Premiat cu Ursarul de Aur' la Berlin, Sarmaua de Argint' la Ştefăneşti şi Cocalarul de Bronz' la Oscar, Poziţia Copilului' este un film inspirat din realitate, un film despre drama celor care plătesc contribuţii sociale, pentru ca alţii să se bucure de asistenţă socială. Alţii… din ce în ce mai mulţi.

În rolul Copilului Minune, îl veţi revedea pe inegalabilul Dezbrăcatu. Nu va lipsi nici restul familiei şi nici doctoriţa, care a asista la naşterea lui. Acestea fiind zise, veţi vedea un film de acţiune despre o copilărie terorizată şi terorizantă. Un film cu sonor, care te lasă mut! Un thriller psihologic despre iubirea necondiţionată dintre o mamă şi minunea ei de copil.

De asemenea, veţi vedea confruntarea divelor la CapCan TV'. În rolurile principale Querida' şi Mijou', una mai despuiată ca cealaltă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare