Homepage  / Televiziune

„Power Couple România” revine cu sezonul 2 la Antena 1. Primele detalii

„Power Couple România” revine cu sezonul 2 la Antena 1. Primele detalii
24

de Roxana Mirea,

„Power Couple România” revine cu sezonul 2 la Antena 1. Anunțul a fost făcut de Dori Media Group (DMG), compania care produce show-ul TV. Prezentatorul emisiunii este Dani Oțil, iar câștigătorii primului sezon au fost Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Iată primele detalii despre sezonul 2. 

„Power Couple România” revine cu sezonul 2 la Antena 1 

Emisiuna „Power Couple România” revine cu sezonul 2 la Antena 1, după cum a anunțat producătorul Dori Media Group (DMG) la MIPTV, care este un târg de formate TV care a avut loc la Cannes recent. 

Power Couple, care a fost creat de Abot Hameiri, a fost reînnoit în Germania, România, Ungaria, Croația și Solvenia pentru sezoane suplimentare. În plus, show-ul se va extinde în noi teritorii, fiind adaptat de Banijay Nordic în Suedia, Danemarca, Finlanda și Norvegia. După un debut puternic în România, emisiunea se va întoarce pentru un al doilea sezon la Antena, potrivit todotvnews.com. 

Marea finala Power Couple Romania. Daiana si Sorin au castigat (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple România, primul sezon 

Producția „Power Couple România – La bine și la greu”, sezonul 1, a fost prezentată de Dani Oțil. Show-ul a avut premiera pe 5 februarie 2024, iar filmările au avut loc în Malta. Emisiunea este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu. 

Cuplurile s-au confruntat cu teste extreme sau situații comice care au scos la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.   

Cuplurile de vedete care au participat în primul sezon „Power Couple România” au fost CRBL și Elena (care s-au despărțit, între timp); Daiana Anghel și soțul ei, Chef Sorin Gonțea; Lino Golden și logodnica lui, Delia; Cristi Iacob și soția lui, actrița Gabriela Iacob; Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Tudor Ionescu și soția lui, Anamaria; Emi și soția lui, Mădălina; Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin. 

Marea finală a primului sezon Power Couple România a fost difuzată pe 13 martie 2024, la Antena 1. Câștigătorii au fost Daiana Anghel și Sorin Gonțea.  

Felicitări! Sunteţi primul Power Couple de România! Power Couple le dă astăzi Daianei și lui Sorin un cec ȋn valoare de 27.350 de Euro. Pasionaţii de matematică mă vor ȋntreba cât s-a câștigat astăzi, ȋn timpul probei. Iată: 5000 de Euro, până la prima fază și ȋncă 10.000 de Euro pentru câștigarea ultimei probe, ȋn care aţi ajuns să căraţi, ȋn ultimul minut, 50 de kilograme”, a declarat Dani Oțil, după ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat „Power Couple România”. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton