Homepage  / Vedete româneşti

Power Couple România, 6 martie 2024. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați. „A fost alegerea corectă!”

Power Couple România, 6 martie 2024. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați. „A fost alegerea corectă!”
9

de Roxana Mirea,

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați de la Power Couple România, în ediția de miercuri, 6 martie 2024. Cei doi au ajuns la votul colegilor după ce au pierdut proba cuplurilor. Daiana a mărturisit că ea și soțul ei meritau să fie eliminați. 

Încă un cuplu eliminat de la Power Couple România 2024 

Proba cuplurilor pus la grea încercare concurenții de la Power Couple România: eforturile de a reconstrui un apeduct pentru a aduna într-un acvariu cât mai multă apă, cărată în prealabil sub soarele dogoritor din Gozo, s-au dovedit epuizante pentru concurenți. În ediția de miercuri, 6 martie 2024, niciun cuplu nu a reușit să ducă la bun sfârșit misiunea, însă cel mai bine s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi. Așadar, ei au mai adăugat 2000 euro la pușculița lor.  

Pe ultiomul loc, au fost Daiana Anghel și Sorin Gonțea, așa că ei au intrat în cursa pentru eliminare împreună cu Anamaria și Tudor Ionescu. 

Vreau să rămânem, dar nu merităm! Asta e o eliminare la care nu aș putea să fiu 100% bucuroasă nici dacă rămânem, nici dacă plecăm. Îmi este rușine de cum am încheiat această etapă, am pornit-o foarte bine, iar finalul a fost apoteotic în defavoarea noastră. Nu vreau să spun nimic în favoarea noastră pentru că este a treia oară când ajungem în această fază din cauza probei de cuplu. Nu înseamnă că suntem un cuplu slab, doar că pur și simplu sunt unele moment în care nu reușim să ne descurcăm la fel de bine ca voi. Am dat tot! Mi-ar crăpa obrazul de rușine să deschid gura ca să fac ceva pentru a rămâne”, a mărturisit Daiana Anghel, potrivit a1.ro.  

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, eliminați de la Power Couple România 

Voturile celorlalți concurenți au fost decisive. Mădălina și Emi au hotărât ca Anamaria și Tudor Ionescu să rămână în competiție. Oana Matache și Radu Siffredi au dezvăluit că vor să continue competiția cu solistul de la Fly Project și soția lui. De asemenea, Eliza și Cosmin Natanticu au votat ca Anamaria și Tudor Ionescu să fie salvați.  

Daiana Anghel si Sorin Gontea au fost eliminati de la Power Couple Romania (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Așadar, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați din competiție chiar înainte de etapa finală. Cei doi au regretat că au fost eliminați, dar au declarat că Anamaria și Tudor meritau să rămână.  

A fost alegerea corectă! Nu meritam să rămânem noi, dar asta nu înseamnă cu nu suntem un Power Couple acasă. Ana cu Tudor merită să meargă mai departe fără discuții pentru că ei au fost mult mai buni la probele de cuplu decât noi. Noi nu merităm să mergem în etapa finală”, a fost dezvăluirile Daianei Anghel. 

Sursa Foto: captură de ecran, Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton